علیاکبری در راند اول ناکاوت شد!
امیر علیاکبری در مهمترین مبارزه خود برای کسب کمربند سنگینوزن ACA، برابر علیخان واخائف در راند اول ناکاوت شد.
به گزارش هفت ورزشی، امیر علیاکبری، فایتر کشورمان، در راند نخست مبارزه برای کسب کمربند سنگینوزن سازمان ACA، مقابل حریف روس خود غافلگیر شد و با ناکاوت شکست خورد.
امیر علیاکبری، قهرمان اسبق کشتی فرنگی جهان، امشب ۲۴ مردادماه در شهر مسکو در یکی از مهمترین مبارزات دوران حرفهای خود برای کسب کمربند سنگینوزن سازمان ACA به مصاف علیخان واخائف، قهرمان فعلی این سازمان، رفت.
علیاکبری در اواخر راند نخست در یک لحظه غافلگیر شد و پس از دریافت ضربه مشت به صورت، تعادل خود را از دست داد و روی زمین افتاد. واخائف نیز روی رینگ به زدن ضربات متوالی ادامه داد تا در نهایت داور با توقف مبارزه، پایان کار را اعلام کند.
به این ترتیب، علیخان واخائف به پیروزی رسید و علیاکبری نتوانست کمربند قهرمانی سنگینوزن سازمان ACA را از آن خود کند.