سخنگوی قرارگاه خاتم‌ الانبیا کراش دختران مصری شد

سرهنگ دوم ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا به کراش دختران مصری و دختران عرب تبدیل شده است یکی از مهمانان برنامه مجید واشقانی که از مسئولان سپاه بوده می‌گوید در اسرائیل به شدت از او می‌ترسند چرا که زمانی خبری را اطلاع رسانی می‌کرد و یا وعده می‌داد اتفاقات وحشتناکی برای اسرائیل رخ می‌داد و به همین دلیل رسانه‌های اسرائیل از او به شدت می‌ترسند.

این مهمان برنامه مجید وشقانی همچنین انتخاب سپاه پاسداران را تحسین کرد و گفت از اینکه یک مرد جوان خوش سیما و خوشتیپ و پرجذبه را به عنوان سخنگو انتخاب کردند بسیار تحسین برانگیز است کسی که به زبان انگلیسی و عبری تسلط دارد.

مهمان برنامه مجید واشقانی همچنین گفت دختران مصری و دختران عرب با اشتراک گذاشتن ویدیوهای سخنان ابراهیم ذوالفقاری برای او غش و ضعف می‌کنند.