فوتبال آرژانتین همیشه به خاطر بازی خشن، بی‌چون و چرا و مبتنی بر تماس فیزیکی شناخته شده است و تصاویری که در رسانه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، این را نشان می‌دهد. این اتفاق در مسابقه بین خیمناسیا و نوئوا شیکاگو رخ داد.

جرمیاس پرالس، بازیکن گیمناسیا، تکل دلخراشی را روی کالیگاری انجام داد . وقتی مدافع داشت توپ را دفع می‌کرد، مهاجم از موقعیت ترمز خود فراتر رفت و پای بازیکن شیکاگو را در حالی که به بیرون چرخیده و کاملاً آسیب دیده بود، رها کرد. کالگاری روی زمین می‌خزید و به وضوح تحت تأثیر قرار گرفته بود، و جرمیاس با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد. همه چیز نشان می‌دهد که این مدافع دچار شکستگی احتمالی استخوان‌های ساق پا (تیبیا و فیبولا) شده است. او مجبور شد بی‌حرکت شود و قبل از انتقال فوری به نزدیکترین بیمارستان، با برانکارد بیرون برده شود. تصاویر برای همه سنین مناسب نیست. 

خیمناسیا خوخوی در نهایت با وجود اینکه در دقیقه ۸۵ ده نفره شده بود، پیروز شد و برتری خود را تقویت کرد. نوئوا شیکاگو همچنان در آستانه سقوط از دسته اول لالیگا قرار دارد. 


 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.