دارپا گلوله‌ای جادویی ساخته که آن‌قدر دنبال هدف متحرک می‌رود تا به آن اصابت کند.
به گزارش خبرآنلاین سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفتهٔ دفاعی پنتاگون موسوم به DARPA به دنبال توسعه تسلیحات هوشمند در صنایع نظامی جدیدترین محصول خود بنام گلوله‌های هوشمند خودفرمان را مورد آزمایش قرارداد.
در ساخت این گلوله از فناوری EXACTO استفاده‌شده که دارپا سال گذشته آن را رونمایی کرد. گلوله خودفرمان قادر به حمله به هدف در حال حرکت و در حال طفره رفتن است.
در ویدئوی جدید منتشرشده از سوی این سازمان که فوریه ۲۰۱۵ منتشرشده ، جبران شتاب هدف در حال حرکت را کرده و به‌شدت به نیم‌تنه هدف اصابت می‌کند.
هوشمند شدن تسلیحات چند سالی است توسط نظامیان پنتاگون در دستور کار قرارگرفته و هر از چند گاهی از محصولات خود رونمایی می‌کنند.
مجموعه تفنگ و گلوله هوشمند برای تک‌تیراندازان در مناطقی مانند افغانستان (به گفته مسئولان طرح) که باد و زمین غبارآلود مانع اصلی به شمار می‌رود، کاربرد دارد و این فناوری بدین سو می‌رود تا بتواند در آینده هدف پنهان‌شده را نیز یافته و تک‌تیرانداز زودتر از حد معمول ماشه را بچکاند، چراکه گلوله کار خود را خواهد کرد!
دارپا (DARPA) یا سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفتهٔ دفاعی ، یک سازمان تحقیقاتی و فناوری زیر نظر وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا است. این سازمان مسئولیت توسعه و ساخت فناوری‌های نوین را برای استفاده ارتش آمریکا به عهده دارد.

برای پیگیری اخباردانش و فناوریاینجا کلیک کنید.