رأی پرونده محمدعلی نجفی، شهردار پیشین تهران، به اتهام قتل همسر دومش، میترا استاد، از سوی شعبه ۹ دادگاه کیفری استان تهران صادر شد.

نجفی ۱۰ روز قبل و بعد از اخذ رضایت از خانواده استاد، به دلیل نقض حکم صادره در دیوان‌عالی کشور در شعبه ۹ دادگاه کیفری استان تهران یک‌بار دیگر پای میز محاکمه رفت. قضات شعبه ۹ روز گذشته نتیجه شور خود را انشا کردند. این رأی با نظر اقلیت نیز همراه بوده که به صورت جداگانه نوشته شده است.

گفته می‌شود نجفی به هفت سال و نیم حبس محکوم شده است که شش سال قابل اجرا است.

حمیدرضا گودرزی وکیل مدافع محمدعلی نجفی گفت: بر اساس آنچه در سامانه اعلام شده، دادگاه موکل را به قتل عمد محکوم کرده اما مندرجات رأی هنوز در سامانه ابلاغ نشده است. در حکمی که دادگاه صادر کرده، تعدد جرم را پذیرفته و بر همین اساس احتمالاً موکل را به شش سال و نیم حبس محکوم کرده است.

گودرزی ادامه داد: تا یک یا دو ساعت دیگر حکم به صورت کامل ابلاغ می‌شود و با توجه به اینکه معتقدیم موکل مرتکب قتل شبه عمد شده است، به طور قطع به حکم صادره اعتراض می‌کنیم تا در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گیرد.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.