
به گزارش هفت ورزشی، در روزهای نا آرامی کشور برای یکی از داوران بازنشسته اتفاق ناگواری رخ داد.
اشکان خورشیدی داور بازنشته ای که سابقه قضاوت دربی سرخابی را دارد دو هفته قبل دچار یک زیان مالی هنگفت شد.
ماجرا از این قرار است که همسر اشکان خورشیدی و خواهرش مقابل ورودی مترو تهرانپارس مورد دستبرد دو کیف قاپ قرار گرفتند.
دو موتور سوار به این دو که در حال پیاده شدن از اتومبیل بودند حمله کردند و کیف دستی خواهر همسر اشکان خورشیدی که در آن نزدیک به 6 میلیارد تومان طلای آب شده قرار داشت را به سرقت بردند.
اشکان خورشیدی که در ساری مستاجر است قصد خرید خانه را داشت و به همین دلیل همسرش طلا های آب شده ای که به قصد سرمایه گذاری تهیه کرده بود را به تهران آورده بود تا در بازار به فروش برساند.
خورشیدی امیدوار است ماموران آگاهی تهران به واسطه فیلمی که از دوربین مداربسته استخراج شده، سارقین را پیدا کنند و سرمایه از دست رفته او و همسرش را برگردانند.




