
هفت صبح| بازی ایران و مصر به پایان رسید اما حواشی آن خاصه پنالتی هدر رفته مهدی طارمی هنوز به پایان نرسیده است.کاپیتان شماره 9 تیم ملی ایران مثل همیشه از هنر پنالتی گرفتن خود استفاده کرد و در دقیقه 9 با فرصتطلبی و هوشیاری، توانست در محوطه جریمه مصر توپگیری کند که در همین لحظه، محمد عبدالمنعم روی طارمی خطا کرد تا داور به نشانه پنالتی در سوت خود بدمد!
مهدی طارمی که خطا روی خودش انجام شده بود، پشت ضربه پنالتی ایستاد تا مهمترین پنالتی عمرش را خراب کند! مهدی طارمی که پس از حضور در لیگ پرتغال و سپس ایتالیا و یونان پنالتیزن بهتری شده است، در زمان حضورش در پرسپولیس ید طولایی در خراب کردن ضربات پنالتی داشت. پرسپولیس در روزهای ابتدایی مهر سال 1394 با یک گل توانست تراکتور را شکست دهد. گلی که از روی نقطه پنالتی و توسط جری بنستون بازیکن خارجی قرمزپوشان به ثمر رسید و البته حواشی زیادی هم داشت چون مهدی طارمی بازیکن آن زمان پرسپولیس از اینکه پنالتی را به بازیکن دیگری غیر از او داده بودند، ناراحت شده و با صراحت گفته بود من پنالتیزن اول پرسپولیس هستم!
این حرف طارمی واکنش تند برانکو ایوانکوویچ سرمربی وقت پرسپولیس را به دنبال داشت:« یک قانون نانوشته در فوتبال وجود دارد که به موجب آن نباید ضربه پنالتی را به بازیکنی بدهید که روی خود او خطا شده است. مهدی طارمی درون محوطه جریمه سرنگون شده بود و من هم جنون ندارم که در چنین شرایطی خود او را مامور زدن ضربه پنالتی کنم. البته قانون فوق استثنا هم دارد. استثنایی به نام لیونل مسی و کریستیانو رونالدو.»
برانکو همچنین ادامه داد:« من و همه هواداران پرسپولیس از پیروزی این تیم خوشحال شدیم. برخلاف مهدی طارمی که مأیوس و عصبانی بود، من و هواداران پرسپولیس خوشحال بودیم. من از حرفهای مهدی طارمی شوکه شدم البته با او نیز صحبت میکنم تا او هم حس خوشحالی خود را تقویت کند.»
با وجود اینکه طارمی از داور فینال جام جهانی 2026 پنالتی گرفته بود اما فرصت طلایی برای تکمیل هنرنمایی مقابل مصر را هدر داد و ضربه او برخلاف انتظار تبدیل به گل نشد و مصطفی شوبیر که ستاره فراعنه در این رقابتها بوده، توپ را دفع کرد تا تیمش در بازی بماند.
پنالتی خراب شده مهدی طارمی، اولین پنالتی از دست رفته تیم ملی در تاریخ جام جهانی است. این بازیکن در کنار کریم انصاریفرد قبلاً سابقه گل کردن پنالتی در جام جهانی را داشت. طارمی که در رده دوم بیشترین گل زده از روی نقطه پنالتی در تاریخ تیم ملی قرار دارد، در کنار علی دایی، کریم باقری و حمید درخشان تنها بازیکنانی هستند که در تیم ملی در جریان بازی 2 پنالتی از دست دادهاند.
از آنجایی که خطا روی خود مهدی طارمی انجام شده بود شاید اگر او پشت ضربه پنالتی نمیایستاد اتفاق دیگری میافتاد اما...


