گل های زائرکاظمینی و آسانی در میان برترین گلهای آسیا
کنفدراسیون فوتبال آسیا گلهای مسعود زائرکاظمینی از تراکتور و یاسر آسانی از استقلال را در فهرست برترین گلهای هفته چهارم لیگ نخبگان قرار داد.
به گزارش هفت ورزشی، کنفدراسیون فوتبال آسیا گلهای تیمهای تراکتور و استقلال ایران را در فهرست برترین گلهای هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا قرار داد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از پایان هفته چهارم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، فهرست گلهای برتر این هفته را منتشر کرد که نام دو بازیکن ایرانی نیز در میان آنها دیده میشود.
گل مسعود زائرکاظمینی، مهاجم تراکتور، به نفتچی ازبکستان و گل یاسر آسانی، وینگر استقلال، به الشمال قطر در این فهرست حضور دارند.
در جدول ردهبندی منطقه غرب آسیا در فصل جاری لیگ نخبگان، استقلال با ۹ امتیاز در رتبه سوم قرار دارد و تراکتور نیز با کسب ۲ امتیاز، جایگاه سیزدهم را به خود اختصاص داده است.