باشگاه خبرنگاران به نقل از العربیه نوشت: دانشمندان استرالیایی دریافتند که اجساد مردگان، درون قبر تکان می‎خورد و دست‌های آن‌ها بارها از بدن دور شده و سپس به جای خود باز می‌گردند. اکتشاف این موضوع بر نظریه‌های قبلی که گمان می‌کردند اجساد مردگان تکان نمی‌خورد، خط بطلان کشید.

دانشمندان استرالیایی در یک مرکز پژوهشی محرمانه دوربین‌هایی در محل دفن مردگان نصب کردند که به فواصل زمانی ثابت، از آن‌ها عکس گرفته و روند متلاشی شدن اجساد را ثبت می‌کرد. این دوربین‌ها به مدت ۱۷ ماه، هر نیم ساعت یک بار از هر کدام از جسدها یک عکس گرفتند و در طول ۱۷ ماه، ۱۴۵۷ عکس از روند متلاشی شدن هر جسد ثبت کردند.

آلیسون ویلسون، یکی از دانشمندانی که با این پروژه همکاری کرده، گفت: «ما متوجه شدیم که دست‌ها به مقدار قابل توجهی تکان می‌خورند. دست‌هایی که معمولا در روند تدفین در دو سوی جسد قرار داده می‌شود، از مکان خود تکان خورده، از جسد دور شده و دوباره به جای اول خود باز می‌گردند.

آلیسون ویلسون گفت که احتمالا تکان خوردن دست‌ها، در نتیجه کوتاه شدن رباط‌ها پس از خشک شدن آن‌ها باشد.

برای پیگیری اخبارگوناگوناینجا کلیک کنید.