به گزارش هفت ورزشی، بازی های هفته نهم لیگ برتر در روز جمعه پیگیری شده است.
در لحظه نگارش این مطلب، سه بازی از 6 مسابقه امروز به اتمام رسیده که در مهم ترین دیدار، استقلال تهران موفق شد 3 بر یک آلومینیوم اراک را شکست دهد و صدرنشینی خود در جدول را تداوم بخشد.
آبی های پایتخت با 16 امتیاز در رتبه نخست هستند و هیچ نتیجه ای در دیدارهای باقی مانده هفته، صدر جدول را از چنگ شاگردان ساپینتو درنخواهد آورد.
در دیگر بازی های امروز مس رفسنجان در خانه 3-2 مغلوب چادرملو شد. نماینده استان یزد در ادامه روند خوب خود، 14 امتیازی شد و در رتبه های بالای جدول جا خوش کرد.
ذوب آهن اصفهان نیز در خانه خود مقابل ملوان بندر انزلی به تساوی بدون گل دست یافت تا قاسم حدادی فر و تیمش همچنان از روزهای شیرین دور باشند.
سه بازی دیگر روز جمعه به ترتیب بین خیبر خرم آباد و گل گهر سیرجان، شمس آذر قزوین و سپاهان اصفهان، و استقلال خوزستان و فولاد خوزستان در حال برگزاری است.
ضمن اینکه روز شنبه هم تیم های پیکان و فجر سپاسی شیراز هفته نهم را به پایان می رسانند.
جدول لیگ برتر تا پایان سه بازی نخست امروز، با احتساب کسر سه امتیاز از تیم های شمس آذر، فجر و استقلال خوزستان به شرح زیر است (اینجا نتایج زنده سه بازی ای که در جریان هستند، لحاظ شده است):

البته جدول بدون احتساب کسر سه امتیاز از این تیم ها به این شرح است (در این جدول نتایج زنده بازی هایی که در جریان هستند لحاظ نشده است):
1- استقلال تهران 16 امتیاز
2- چادرملو اردکان 14 امتیاز
3- تراکتور تبریز 13 امتیاز
4- ملوان بندر انزلی 13 امتیاز
5- آلومینیوم اراک 13 امتیاز
6- سپاهان اصفهان 12 امتیاز
7- پرسپولیس تهران 12 امتیاز
8- فجرسپاسی شیراز 12 امتیاز
9- گل گهر سیرجان 12 امتیاز
10- استقلال خوزستان 11 امتیاز
11- خیبر خرم آباد 10 امتیاز
12- شمس آذر قزوین 8 امتیاز
13- فولاد خوزستان 7 امتیاز
14- پیکان تهران 7 امتیاز
15- ذوب آهن اصفهان 7 امتیاز
16- مس رفسنجان 6 امتیاز