کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۳۳۲۹
تاریخ خبر:

صدای یاسر آسانی هم در آمد: رامین پاس نمی دهد!

صدای یاسر آسانی هم در آمد: رامین پاس نمی دهد!

یاسرآسانی با اولین بازی خود در لیگ برتر برابر ذوب آهن، آن هم به عنوان بازیکن تعویضی چشم ها را خیره کرد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، ریکاردو ساپینتو اصرار زیادی به خرید یاسرآسانی وینگر چپ پا و اهل آلبانی داشت. فوتبالیست 30 ساله و ریزنقشی که از تکنیک خارق العاده ای برخوردار بوده اما به همان نسبت هم ستاره ای جنجالی است.

یاسر آسانی البته در گوانگژو کم حاشیه نداشت و بارها با مصاحبه‌های ویرانگرخود نیمکت باشگاه کره‌ای را میخکوب کرد و در قامت جادوگری حاشیه‌ساز ظاهر شد.

شاید به همین دلیل هم باشگاه کره ای قید آسانی را زد تا این بازیکن استقلالی شود.

ستاره تازه وارد استقلال در حالی از دقیقه 46 بازی با ذوب آهن وارد زمین شد که تیمش 3 بریک از حریف اصفهانی عقب افتاده بود اما با درخشش یاسرآسانی و تلاش همبازیانش این دیدار با گل دقایق پایانی رامین رضاییان به تساوی 3 بر3 رسید.

این دیدارالبته کم حواشی نداشت که یکی از آن درگیری داکنز نازون و رامین رضاییان در رختکن بود و پیش تر نوشتیم. آنچه شاید ندانید و شنیدیم مربوط به دلخوری یاسرآسانی از شماره 10 استقلال است.

ستاره ریزنقش آلبانیایی هنگام ضربات کرنر به رضاییان نزدیک می شد که شماره 10 پاس کوتاه بدهد اما رامین بی توجه به آسانی توپ ها را بلند ارسال می کرد و... خلاصه آن که شنیدیم یاسر در همین ارتباط با ساپینتو حرف زده و از همبازی مشهور خودش گلایه کرده است!

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۳۳۲۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر