به گزارش "هفت‌صبح ورزشی" در حالی که بیشتر نگاه‌ها به دروازه تراکتور و غیبت علیرضا بیرانوند بود اما جای خالی یک بازیکن در ترکیب قهرمان لیگ‌برتر به خوبی احساس می‌شد؛ ریکاردو آلوز هافبک پرتغالی و مغز متفکر تراکتور در سه فصل گذشته، بعد از غیبت در تمرینات پیش فصل، ناگهان سر از باشگاه سپاهان درآورد.  

هرچند تراکتور معتقد است که آلوز بازیکن این تیم است اما این باعث شد که نتواند از این بازیکن در بازی حساس سوپرجام برابر استقلال استفاده کند. اتفاقی که باعث شد با وجود فشار این تیم در نیمه اول اما نتواند خطری جدی روی دروازه استقلال ایجاد کند.

تراکتور در حالی نیمه اول سوپرجام را به استقلال واگذار کرد که تلاش مهدی ترابی و امیرحسین حسین‌زاده که در نبود مرد پرتغالی بیشتر به خط میانی کمک می‌کردند منجر به گل و موقعیت خطرناک نشود. باید دید ماجرای آلوز و تراکتور به کجا می‌رسد اما نبود او و بیرانوند می‌تواند یک چالش سخت برای دراگان اسکوچیچ و تراکتور باشد.

 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.