به گزارش هفت صبح، باشگاه گالاتاسرای به‌صورت رسمی از جذب ویکتور اوسیمن، مهاجم ملی‌پوش نیجریه‌ای، خبر داد. این باشگاه ترکیه‌ای با انتشار ویدئویی از یک ماسک نمادین و جمله «آماده‌اید؟» انتقال این بازیکن پرحاشیه را تأیید کرد.

براساس جزئیات منتشرشده، گالاتاسرای برای جذب این بازیکن ۲۵ ساله، ۴۰ میلیون یورو به‌صورت نقدی به ناپولی پرداخت خواهد کرد و ۳۵ میلیون یوروی دیگر را ظرف یک سال آینده به حساب قهرمان سری‌آ واریز می‌کند. همچنین، ۱۰ درصد از مبلغ انتقال آینده اوسیمن به همراه پاداش‌هایی مرتبط با تعداد گل‌هایش نیز به ناپولی تعلق خواهد گرفت.

اوسیمن پس از یک فصل حضور قرضی در گالاتاسرای با این باشگاه برای انتقال دائمی به توافق رسید و با تایید ناپولی، به یکی از پرهزینه‌ترین نقل‌وانتقالات تاریخ فوتبال ترکیه تبدیل شد. اوسیمن فصل قبل هم با پیراهن گالاتاسرای به میدان رفت و توانست قهرمانی در لیگ و جام حذفی ترکیه را به دست آورد.

در همین حال، ناپولی نیز جایگزین او را معرفی کرده است. این باشگاه اعلام کرد که لورنزو لوکا، مهاجم ۲۴ ساله اودینزه را به‌صورت قرضی جذب کرده و پس از پایان دوره قرضی، خرید دائمی این بازیکن اجباری خواهد بود.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.