کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۹۳۱۶
تاریخ خبر:
همراه جدید نویدکیا از منطقه بالکان

مربی سابق الهلال به سپاهان پیوست

مربی سابق الهلال به سپاهان پیوست

برانکو کاتیچ با سابقه حضور در الهلال عربستان، به کادر فنی طلایی‌پوشان اضافه شد.

حسین بزرگی خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح، باشگاه سپاهان در ادامه تقویت ساختار فنی خود برای فصل جدید لیگ برتر، یک چهره بین‌المللی را به ترکیب مربیانش افزود. برانکو کاتیچ، مربی باسابقه اهل یوگسلاوی سابق، به‌عنوان دستیار و مربی دروازه‌بان‌ها به تیم فنی محرم نویدکیا ملحق شد.

کاتیچ که در فصل ۲۰۲۳/۲۴ عضو کادر فنی باشگاه الهلال عربستان بوده، با تجربه‌ای قابل توجه از فوتبال آسیایی و اروپای شرقی وارد سپاهان شده است. او در کنار الهلال، سابقه همکاری با تیم‌هایی چون دبرسن مجارستان، گزتپه ترکیه، التعاون عربستان و ستاره سرخ بلگراد را در کارنامه دارد.

این مربی صرب‌تبار حالا در یکی از مهم‌ترین پروژه‌های فوتبال ایران قرار گرفته است؛ پروژه‌ای که با بازگشت دوباره محرم نویدکیا به نیمکت سپاهان و هدف‌گذاری مشخص برای قهرمانی در فصل آینده لیگ برتر آغاز شده.

با توجه به سابقه کار کاتیچ با دروازه‌بان‌هایی در سطح بین‌المللی، حضور او می‌تواند تاثیر مهمی بر عملکرد سنگربانان سپاهان داشته باشد.

 

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۹۳۱۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر