به گزارش هفت صبح، این ملی‌پوش بلژیکی اعتراف کرد که در حال عادت کردن به سبک بازی الکساندر-آرنولد 26 ساله است که تمایل دارد به سمت جلو حرکت کرده و در موقعیت‌های هجومی قرار بگیرد. با این حال، کورتوا توانایی سانتر این مدافع راست را باورنکردنی توصیف کرد.

کورتوا درباره مدافع سابق لیورپول گفت:«او می‌توانست تا حالا در جام باشگاه‌های جهان چند پاس گل بدهد. در تمرینات، ضربه‌ زدنش باورنکردنی است، ضربات آزاد و کرنرهایش در سطح دیگری هستند. فکر نمی‌کنم کسی را با کیفیت او در ضربه‌زدن و سانتر دیده باشم. به‌عنوان یک دروازه‌بان، گاهی او برایم کابوس است. او تو را هوشیار نگه می‌دارد و مجبورت می‌کند سخت کار کنی تا ضرباتش را مهار کنی. او باعث می‌شود ما بهتر شویم.»

الکساندر-آرنولد پس از انتقال از لیورپول، اولین پاس گل خود را برای رئال مادرید ارسال کرد و این تیم با حذف یوونتوس به جمع هشت تیم برتر جام باشگاه‌های جهان   راه یافت. اما به نظر می‌رسد این مدافع برای جا افتادن در تیم و همچنین تطبیق هم‌تیمی‌هایش با سبک بازی‌اش به زمان نیاز دارد.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.