کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۲۲۸
تاریخ خبر:
خبر تلخ روشنک به باشگاه‌ها؛

فوتبال ایران در انتظار فشرده‌ترین فصل تاریخ!

فوتبال ایران در انتظار فشرده‌ترین فصل تاریخ!

امیرحسین روشنک، مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر، خبر از احتمال برگزاری هر سه روز یک بار مسابقات فوتبال ایران در فصل آینده را اعلام کرد.

محسن قزلباش روزنامه نگار

به گزارش هفت صبح، فشردگی مسابقات در فوتبال ایران یکی از دلایل اصلی اعتراض مربیان و بازیکنان در فصل گذشته بود و حالا مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر در گفتگویی جدید خبر از برگزاری هر سه روز یک بار مسابقات در فصل آینده را اعلام کرد.

امیرحسین روشنک در خصوص این موضوع گفت:" باشگاه‌های ما باید در نظر داشته باشند که در سال جام جهانی، شرایط سختی داریم. زیرا علاوه بر مسابقات لیگ، بازی‌های تیم ملی در کافا، فیفادی‌ها، لیگ نخبگان آسیا، لیگ قهرمانان آسیا 2 و جام حذفی را نیز در پیش خواهیم داشت. 

ضمن آن که اردوی تیم ملی پیش از جام جهانی 20 روز قبل از شروع این مسابقات آغاز می‌شود و باید لیگ را تا آن زمان تمام کنیم. به همین دلیل، ممکن است تیم‌ها هر چهار روز یک بار و حتی سه روز به صورت فشرده بازی کنند.

با توجه به اینکه شروع نقل‌وانتقالات را به فیفا اعلام کرده بودیم، این بازه تغییر نمی‌کند. بنابراین باشگاه‌ها حداقل 52 روز فرصت دارند تا فعالیت نقل‌وانتقالاتی‌شان را انجام دهند."

گفتنی است فصل جدید فوتبال ایران از ۲۰ مرداد ماه با تقابل حساس استقلال و تراکتور در سوپرجام آغاز خواهد شد و درست یک هفته بعد، لیگ بیست و پنجم در تاریخ ۲۷ مردادماه از سر گرفته می‌شود.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۵۲۲۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر