به گزارش هفت صبح به نقل از ورزش سه، ایسکو آلارکون پس از شش سال غیبت، بار دیگر پیراهن تیم ملی اسپانیا را بر تن خواهد کرد. امروز، ۲۶ می ۲۰۲۵، این بازیکن اهل مالاگا به فهرست رسمی لوئیس دلافوئنته برای لیگ ملت‌های اروپا اضافه شد و به این ترتیب به دوره طولانی دوری از لاروخا پایان داد.

2iuif5pg3

آخرین بازی ایسکو برای اسپانیا در تاریخ ۱۰ ژوئن ۲۰۱۹ بود، در دیداری از مرحله مقدماتی یورو ۲۰۲۰ مقابل سوئد که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد. در آن شب، با هدایت روبرت مورنو، این بازیکن وقت رئال مادرید ۹۰ دقیقه کامل در پیروزی ۳-۰ تیمش بازی کرد.

چند روز قبل‌تر، در ۷ ژوئن ۲۰۱۹، او در پیروزی ۴-۱ مقابل جزایر فارو نیز به عنوان بازیکن ثابت به میدان رفت و در دقیقه ۷۴ تعویض شد. از آن زمان به بعد، هیچ‌یک از سرمربیان تیم ملی او را به اردو دعوت نکردند.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.