به گزارش هفت صبح، حدود یک ماه قبل برای نخستین بار به طور رسمی رئیس کل دادگستری گلستان که در مراسم آغاز به کار پروژه بازار موزه هفت شهر سخن می‌گفت از توافق با مالک تیم فوتبال هوادار برای انتقال امتیاز این تیم به استان گلستان خبر داد، اتفاقی که با خوشحالی ورزش دوستان و اهالی فوتبال در گلستان همراه شد،‌ اما در مقابل مخالفت‌های ضمنی نیز از سوی برخی از افراد مسئول در استان تهران صورت گرفت و مدیرکل ورزش و جوانان این استان تأکید کرده بود که باید داشته‌های تهران حفظ شود.
 

پیگیری‌هااز مسئولان استان نشان می‌داد با توجه به اصالت گلستانی مالک باشگاه هودار و پیگیری‌هایی که مسئولان در این زمینه داشته‌اند، انتقال تیم به گلستان قطعی است، هرچند هنوز به طور رسمی این موضوع اعلام نشده بود.
 

وجود ورزشگاه 15 هزار نفری کریم‌آباد در گرگان که سال‌ها از ساخت آن می‌گذرد و به دلیل نداشتن تیم در لیگ‌های کشور متروکه شده است در کنار مدارس فوتبالی که در این استان وجود دارد و علاقه‌مندان زیادی که این رشته ورزشی دارد و همچنین اراده مسئولان برای تیمداری در فوتبال، شرایط خوبی را برای انتقال امتیاز تیم هوادار به این استان فراهم کرده است.
 

حالا در تازه ترین اقدام استاندار گلستان که روزهای دوشنبه برای پیگیری موضوعات مختلف به تهران می‌رود، دیشب جلسه‌ای با حضور طهماسبی استاندار گلستان،  سنگدوینی رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و برزمینی مدیرکل ورزش و جوانان گلستان با  میری مالک باشگاه فرهنگی ورزشی هوادار برگزار شد.
 

در این جلسه طبق گفته مسئولان استان مالک این باشگاه با انتقال امتیاز تیم فوتبال هوادار به استان گلستان موافقت کرد.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.