کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۱۷۱۲
تاریخ خبر:

چراغ سبز ستاره جنجالی سپاهان به پرسپولیس؛ این بار هر طور شده می‌آیم!

چراغ سبز ستاره جنجالی سپاهان به پرسپولیس؛ این بار هر طور شده می‌آیم!

، رضا شکاری، بازیکن تیم فوتبال سپاهان، بار دیگر تمایل خود را برای پیوستن به پرسپولیس اعلام کرده است.

به گزارش هفت صبح، رضا شکاری، بازیکن تیم فوتبال سپاهان، بار دیگر تمایل خود را برای پیوستن به پرسپولیس اعلام کرده و از طریق واسطه‌ای، پیغامی مستقیم به رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، ارسال کرده است.

 

شکاری که از دو فصل قبل و پس از جدایی از گل‌گهر علاقه‌مند به حضور در جمع سرخ‌پوشان پایتخت بود، در آن مقطع به‌دلیل تصمیم باشگاه برای جذب بازیکنان آزاد از لیست خرید کنار گذاشته شد. با این حال، سپاهان با پرداخت مبلغ رضایت‌نامه، او را به خدمت گرفت.

 

همچنین بخوانید:

درخواست ۵۰ میلیاردی استقلال برای بیفوما؛ پرسپولیس منصرف شد

 

این بازیکن ۲۵ ساله پس از یک فصل متوسط در سپاهان، بار دیگر در پنجره‌های نقل‌وانتقالاتی زمستان و تابستان گذشته، برای پیوستن به پرسپولیس ابراز علاقه کرد، اما مسائل مربوط به رضایت‌نامه مانع از نهایی‌شدن این انتقال شد. اخیراً نیز با وجود اعلام تمدید قرارداد یک‌ساله‌اش، به‌دلیل برخی حاشیه‌ها، شرایط ادامه حضور در اصفهان را مساعد نمی‌بیند.

 

گفته می‌شود قرارداد داخلی او هنوز در سازمان لیگ ثبت نشده و این موضوع می‌تواند موقعیت حقوقی خاصی برای انتقال احتمالی‌اش به پرسپولیس ایجاد کند. با این حال، باشگاه سپاهان تاکنون موضع رسمی در این‌باره نگرفته است.

 

از سوی دیگر، نام شکاری در فهرست اولیه بازیکنان مدنظر اسماعیل کارتال، سرمربی جدید پرسپولیس، قرار نداشته اما با توجه به آزادی باشگاه در جذب بازیکنان داخلی (با تأیید نهایی کادر فنی)، بررسی عملکرد فنی شکاری توسط دستیاران ترکیه‌ای کارتال دور از انتظار نیست.

 

شکاری، همچون یاسین سلمانی، گزینه‌ای مناسب برای بازی در پست پشت مهاجم در سیستم 1-3-2-4 است؛ هرچند پرسپولیس با سرمربیان جدید به سیستم 2-4-4 تغییر آرایش داده و ممکن است در پست وینگر مورد استفاده قرار گیرد؛ پستی که عملکرد درخشانی در آن نداشته است.

کدخبر: ۵۹۱۷۱۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر