رسانه‌های ایتالیایی از جمله اسکای اسپورت ایتالیا گزارش داده‌اند که میان داویده کالابریا، کاپیتان تیم فوتبال میلان، و سرجیو کونسیسائو، سرمربی این تیم، درگیری لفظی شدیدی رخ داده است. این اتفاق در پایان پیروزی ۳ بر ۲ روسونری برابر پارما رخ داد. ظاهراً کالابریا در جشن پیروزی تیمش جمله‌ای گفته که کونسیسائو را عصبانی کرده است. وساطت زلاتان ابراهیموویچ و سایر اعضای تیم مانع از درگیری فیزیکی شده است.

 

QF2ONUr1FE08

 

پس از آرام شدن اوضاع در زمین بازی و بازگشت طرفین به رختکن، زلاتان ابراهیموویچ، مشاور ویژه رئیس باشگاه، وارد عمل شده و با هر دو طرف صحبت کرده است. او از کالابریا خواسته که پیش از کونسیسائو با رسانه‌ها صحبت کند تا نشان دهد اختلاف برطرف شده است. زلاتان همچنین به مدت ۳۰ دقیقه به صورت خصوصی با کونسیسائو صحبت کرده که این موضوع دلیل تأخیر سرمربی پرتغالی در نشست خبری پس از بازی بوده است.

در همین حال، تنش میان هواداران میلان و باشگاه ادامه دارد چرا که اولتراهای کوروا سود در طول بازی سکوت کردند تا به فشاری که برای خودداری از توهین به رئیس باشگاه جری کاردیناله بر آن‌ها وارد شده، واکنش نشان دهند.

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.