آیا خریدهای جدید منچسترسیتی می‌توانند به نارضایتی‌های گواردیولا پایان دهند؟

منچسترسیتی و چلسی امروز در لیگ برتر به مصاف هم می‌روند. هر دو تیم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، اما وضعیت منچسترسیتی بدتر است. دیدار رفت را منچسترسیتی با نتیجه ۲-۰ برد، ولی چلسی بعد از آن بازی روند خوبی را آغاز کرد که تا پایان سال ۲۰۲۴ ادامه یافت.

این بازی می‌تواند تعیین‌کننده رده چهارم لیگ و سهمیه لیگ قهرمانان اروپا باشد. عبدالکودیر (عبدالقادر) خوسانوف و ویتور ریس، خریدهای جدید منچسترسیتی، ممکن است در این دیدار حضور داشته باشند. روبن دیاس از مصدومیت بازگشته و عمر مرموش نیز که اخیراً با مبلغ ۶۳ میلیون پوند از اینتراخت فرانکفورت به منچسترسیتی پیوسته، ممکن است به بازی بیاید. مرموش در ۲۶ بازی این فصل برای فرانکفورت، ۲۰ گل و ۱۳ پاس گل به ثبت رسانده است.

منچسترسیتی پس از ۹ بازی بدون برد در لیگ برتر از ابتدای نوامبر، ۳ بازی از ۴ بازی اخیر خود را برده و تنها یک شکست داشته است. آنها در این دوره ۱۴ گل زده‌اند، بیشتر از ۱۱ بازی قبلی خود در لیگ.

فیل فودن که ۶ ماه ناموفق را پشت سر گذاشته بود، در ۳ بازی اخیر خود ۵ گل به ثمر رسانده و روی گل‌ها تاثیر داشته است. او هرگز در ۴ بازی متوالی لیگ چنین عملکردی نداشته است.

جک گریلیش نیز پس از ۱۲۲۶ روز در شکست ۴-۲ از پاریس گلزنی کرد؛ آخرین گل او در لیگ قهرمانان به فصل ۲۰۲۱-۲۲ برمی‌گردد.

در مقابل پاریس، منچسترسیتی تنها ۳۶.۹ درصد مالکیت توپ داشت که دومین کمترین میزان مالکیت تحت هدایت پپ گواردیولا در لیگ قهرمانان اروپا است؛ پس از بازی با بارسلونا در نوامبر ۲۰۱۶ با ۳۴.۷ درصد مالکیت.

منچسترسیتی در ۷ بازی اخیر خود در لیگ برتر مقابل چلسی شکست نخورده است و چلسی تنها در یک بازی از ۱۶ بازی خارج از خانه اخیرش مقابل منچسترسیتی دروازه خود را بسته نگه داشته است.

آخرین بار که چلسی بالاتر از منچسترسیتی در جدول لیگ قرار داشت، به فصل ۲۰۱۶-۱۷ برمی‌گردد.

منچسترسیتی ۳ بازی آخر خود در لیگ برتر را که بلافاصله پس از یک بازی میان‌هفته‌ای اروپایی برگزار شده، باخته است.

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.
منبع: همشهری