روزنامه هفت صبح، مرتضی کلیلی| مسابقات مستر المپیا 2023 ‌به میزبانی شهر اورلاندو ‌‌در ایالت فلوریدای آمریکا بامداد امروز‌‌ به پایان رسید. هادی چوپان که به‌همراه درک لانسفورد و سامسون دائودا جواز حضور در فینال این رقابت‌ها را کسب کرده بودند، با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت درک لانسفورد آمریکایی ‌‌به مقام قهرمانی رسید و هادی چوپان دوم شد.

‌درک لانسفورد و چوپان هر دو از شاگردان ممتاز هانی رامبد هستند که دو ماه پیش از شروع مسابقات مستر المپیا در کنار هم تمرین می‌کردند. چوپان بعد از اعلام رأی داوران و دریافت مدال، سکوی مسابقات را ترک کرد در حالی که باید همچنان در این محل حضور می‌داشت تا به این شکل اعتراض خود را به رای داوران نشان دهد. ‌

چوپان در مرحله مقدماتی‌ برتری محسوسی نسبت به لانسفورد و دائودا داشت‌‌ و با تکیه بر کات و عمق ‌عضلاتش برتری خود را به رخ حریفان کشیده بود . چوپان نسبت به سال قبل به اذعان کارشناسان این ورزش، از بدنی آماده‌تر نسبت به سال قبل خود برخوردار بود و اکثرا بر این باور بودند که هادی قطعا قهرمانی سال گذشته خود را تکرار خواهد کرد. اما در سالن مسابقات چه گذشت را کسی نمی‌داند جز ‌خود چوپان.

‌هادی چوپان بعد از پایان مسابقات، با انتشار پستی در اینستاگرامش از مردم برای عدم کسب ساندوی مستر المپیا 2023 عذرخواهی کرد:

«سخن دارم از دل شکسته‌ام‌ برای مادرم (ایران). من و ما شرمنده‌ایم که نتوانستیم فرزندی برومند باشیم برای افتخار کردن مردمت که برای دیدن یک قهرمان غریب کیلومترها دویدند و کوهپیمایی کردند، گریه کردند، زجه زدند و هدیه‌های چندین میلیاردی دادند برایش جادها را آسفالت کردند تا که شرمنده‌اش نشوند. من و ما شرمنده‌ایم که نتوانستیم باعث افتخار نامت باشیم و افتخارات‌مان درجه و شهرتی نداشت مادرم ایران من شرمنده‌ام اگر آن فرزندی نبودم که مردمم محتاج غریبان نشوند. حلالم کن. پاینده باشی تا ابد مادر(iran)

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.