روز پرماجرای استقلال؛ خرید جدید، بسته شدن پنجره و حکم آمانوف

باشگاه استقلال 24 ساعت پر اتفاق را پشت سر گذاشته است. دیشب ابتدا خبر رسید که این تیم محمد جواد کیا دروازهبان سابق تیمهای آلومینیوم اراک و شهرخودرو را که سابقه دعوت به تیمهای ملی رده پایه را هم در کارنامه خود دارد، جذب کرده است. دقایقی بعد هم گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی که از سوی جواد نکونام به باشگاه استقلال معرفی شده بود، به استقلال پیوست. قرارداد این مهاجم آرژانتینی با استقلال به مدت دو فصل خواهد بود. بلانکو سابقه بازی در ایبار، رئال اویدو، آنتالیا اسپور، مالاگا و … را در کارنامه خود دارد. استقلالی ها البته برای جذب این دو بازیکن باید فهرست شان را خالی می کردند وبه همین منظور، امید حامدی فر و سبحان خاقانی از این تیم جدا شدند.
همچنین بامداد امروز پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال با شکایت باشگاه شاهین بوشهر، از سوی فیفا بسته شد. فیفا این حکم را به دلیل پرداخت نکردن حق رشد مهدی قایدی و محمد محبی به باشگاه شاهین بوشهر صادر کرد.
این پایان روز شلوغ استقلال نبود. امروز ظهر فیفا به دنبال شکایت هافبک ازبکستانی سابق تیم فوتبال استقلال، این باشگاه را محکوم کرد. فیفا به دنبال شکایت عزیزبک آمانوف، هافبک ازبکستانی سابق تیم فوتبال استقلال رأی این پرونده را دو روز پیش اعلام و به باشگاه استقلال ابلاغ کرد. در این رأی، باشگاه استقلال به پرداخت 512 هزار دلار بابت قرارداد آمانوف محکوم شده است. باشگاه استقلال با توجه به ترک تمرین توسط آمانوف و پیوستنش به نسف قارشی ازبکستان، درخواست دریافت جزئیات رأی و اعتراض به آن در دادگاه ورزشی CAS را کرده است. آمانوف 112 هزار دلار برای فصلی که در استقلال بازی میکرد به همراه 450 هزار دلار از قرارداد امسالش را طلب کرده است. فیفا بدون در نظر گرفتن این موضوع که آمانوف این فصل در نسف قارشی بازی میکند، رأی را صادر کرده است و باشگاه استقلال قصد دارد به این رأی اعتراض کند.