پورتو، بنفیکا و اسپورتینگ لیسبون سه باشگاه بزرگ و رقیب در کشور پرتغال هستند.

اسپورتینگ خیلی امید داشت این فصل قهرمانی خود در لیگ پرتغال را تکرار کند اما در فاصله چهار هفته مانده تا پایان این رقابت‌ها، با ۹ امتیاز کمتر از پورتو در رده دوم جدول قرار دارد. این احتمال وجود دارد که همین امشب با پیروزی برابر براگا قهرمانی خود را قطعی کند. مهدی طارمی مهاجم ایرانی نقش پررنگی در این اتفاق دارد. به‌همین خاطر سایت باشگاه اسپورتینگ هفته پیش با انتشار مطلبی به او حمله کرد

طارمی نه تنها در لیگ پرتغال یکی از عوامل کوتاه ماندن دست اسپورتینگ به صدر جدول و رسیدن به عنوان قهرمانی بوده است بلکه در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی هم با به ثمر رساندن گل مقابل اسپورتینگ، یکی از بازیکنانی بود که زمینه ساز حذف این رقیب سنتی و دیرینه پورتو شد.

طارمی تنها ایرانی نیست که این فصل اسپورتینگ لیسبون را زجر داده؛ آنها در لیگ فوتسال پرتغال صدرنشین هستند اما در حالی که می‌توانستند یکی، دو هفته قبل قهرمانی زودهنگام خود را جشن بگیرد، حسین طیبی کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران که در بنفیکا توپ می‌زند، برنامه‌هایشان را به‌هم زد. در حال حاضر اسپورتینگ با ۶۶ امتیاز صدرنشین لیگ فوتسال است و بنفیکا با ۶۲ امتیاز در رده دوم قرار دارد اما تعیین سرنوشت قهرمانی به دو دیدار پایانی لیگ کشیده شده است.

اسپورتینگ می‌توانست همین هفته تا حد زیادی خیال خود بابت قهرمانی راحت کند؛ آن‌هم در حالی که بازی خود را با پنج گل پیروز شده بود و بنفیکا هم برابر حریف خود تا ثانیه‌های پایانی با نتیجه تساوی دو بر دو متوقف شده بود. با این حال بنفیکا تسلیم نشد و گل برتری را در ۳۰ ثانیه مانده تا پایان مسابقه توسط حسین طیبی به ثمر رساند تا رقابت برای کسب عنوان قهرمانی ادامه دار بشود.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.