به گزارش هفت صبح در آستانه دیدار معوقه مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی باشگاه‌های کشور بین تیم‌های شمس آذر و تراکتور، کاروان تیم تبریزی هنوز به استان قزوین سفر نکرده‌اند!

با اعلام فدراسیون فوتبال این دیدار قرار است فردا از ساعت ۱۳:۳۰ به میزبانی شمس آذر برگزار شود اما کاروان تیم حریف تا به لحظه تنظیم این گزارش هنوز تبریز را ترک نکرده‌اند.

دلیل عدم سفر تراکتوری‌ها مربوط به چهار بازیکن کروات این تیم است. از سوی سفارت کرواسی به این بازیکنان ابلاغ شده که به دلیل اغتشاشات اخیر از سفر به شهر دیگر خودداری کرده و هتل محل اقامت خود را ترک نکنند.

از این رو باشگاه تراکتور با درخواست از فدراسیون فوتبال به دنبال تعویق زمان بازی است و هنوز به قزوین سفر نکرده است. با توجه به پیگیری‌های خبرنگار ما از مسئولان باشگاه شمس آذر، این باشگاه هیچگونه ابلاغیه‌ای درباره تعویق زمان بازی دریافت نکرده و تمایلی هم به آن ندارند.

با حضور داوران در قزوین و آمادگی VAR و تمامی عوامل برگزار کننده، در صورتیکه تراکتور در این دیدار حاضر نشوند نتیجه بازی به سود شمس آذر رقم می‌خورد و شاگردان دراگان اسکوچیچ از دور مسابقات کنار خواهند رفت.