به‌تازگی تصویری دیدنی و خاطره‌انگیز از گلچهره سجادیه در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود؛ عکسی که او را در سال 1369 و هنگام ایفای نقش در فیلم سینمایی «گروهبان» به کارگردانی مسعود کیمیایی به تصویر می‌کشد. این فیلم ششمین تجربه سینمایی سجادیه محسوب می‌شود و انتشار دوباره این تصویر، یادآور دوران آغازین فعالیت‌های درخشان او در سینمای ایران است.

گلچهره سجادیه که بسیاری از مخاطبان او را با نقش مارال در سریال «آنام» به‌خاطر می‌آورند، طی سال‌ها با بازی‌های قدرتمند و شخصیت‌پردازی‌های متفاوت، جایگاهی ویژه در میان علاقه‌مندان سینما و تلویزیون پیدا کرده است. بازنشر این عکس قدیمی نیز موجی از واکنش‌های نوستالژیک را در میان کاربران ایجاد کرده و بسیاری در پیام‌های خود از خاطرات و نقش‌های ماندگار این هنرمند یاد کرده‌اند.

این تصویر، علاوه بر ارزش هنری و نوستالژیک، نقطه‌ای از مسیر حرفه‌ای سجادیه را نشان می‌دهد که بعدها به یکی از چهره‌های جدی و تأثیرگذار عرصه بازیگری تبدیل شد.

گلچهره+سجادیه

برای پیگیری اخبارفرهنگیاینجا کلیک کنید.