هفت صبح_ ماندانا زمانی:تولد احمدرضا احمدی شاعر گرانمایه،ایرج طهماسب هنرمند خوش ذوق و دوست داشتنی و البته همایون شجریان خواننده شهیر و پر طرفدار را تبریک می‌گویم.سایه تان مستدام. با چند خبر از جهان فرهنگ و هنر حالا و هوای خود را عوض کنید.

۱-با تکمیل مراحل پایانی تولید مجموعه تلویزیونی «احضار»، دو قسمت آخر این سریال شنبه و یکشنبه روی آنتن می‌رود و خلاصه‌ای از قسمت‌ها نیز جمعه پخش خواهد شد.به دلیل حجم زیاد سکانس‌های تصویربرداری شده در زمانی بیش از ۹۰ دقیقه، مقرر شد قسمت آخر این مجموعه مطابق روال باکس‌های نمایشی در دو قسمت ۴۵ دقیقه‌ای ساعت ۲۲:۱۵ شنبه و یکشنبه شب پخش شود.

۲_کیهان مدعی شده،یک سرمایه‌گذار سینما که مدیر یک مرکز درمانی هم هست از موقعیت خودش سوءاستفاده کرده و بخشی از واکسن‌های سهمیه کادر درمان را به برخی از دوستان سینماگرش داده است!همچنین مدیر یک نهاد سینمایی در پی تکرار همین اقدام است!امیدوارم که خبر غلط باشد، اما اگر نباشد، خدا آخر وعاقبت ما و این دوستان منورالفکر،تافته جدا بافته و البته سواستفاده چی را به خیر کند.انشاالله.

۳_ شبکه نمایش در بخش موضوعی هفتگی خود، به سراغ یکی از ژانرهای محبوب یعنی سینمای وسترن رفته است و منتخبی از بهترین فیلم‌های وسترن تاریخ سینما را هر شب ساعت ۱۹پخش خواهد کرد.این عناوین از شنبه تا جمعه: جویندگان، جانگوی آزادشده، چه کسی لیبرتی والانس را کشت، قطار ۳:۱۰ به یوما، روزی روزگاری در غرب، "خوب، بد، زشت" و هفت دلاور خواهند بود.برایی عشق وسترن‌ها خبر مهیجی است، البته اگر قیچی سانسور معشوقه آرتیست فیلم را تبدیل به خواهر گمشده اش نکند.

۴_ «موزه‌ طراحی» اکنون میزبان نمایشگاه هنری نخستین‌ ربات انسان‌نما هنرمند جهان است. «آیدا»(Ai-Da) نخستین ربات هنرمند انسان‌نمای جهان به طور تخصصی برای این طراحی شده است که خلاق باشد و حالا موزه طراحی در لندن نمایشگاه هنری برای نمایش مهارت این ربات برپا کرده است. این نمایشگاه که از بیست و هشتم «می» آغاز شده است تا سی و یکم اوت ۲۰۲۱ ادامه خواهد داشت.

۵_مجتبی پوربخش مجری برنامه "فوتبال یک" به دلیل ابتلا به بیماری کرونا و درگیر شدن ریه‌اش راهی بیمارستان شد. همچنین برنامه فوتبال یک که هر جمعه ساعت ۱۳:۳۰ روی آنتن می‌رود به دلیل بستری شدن مجری آن امروز جمعه ۳۱ اردیبهشت‌ماه پخش نشد.در هفته گذشته پخش لایو پوربخش با حامد اژدری داماد خانواده انصاریان در خصوص درگذشت علی انصاریان حاشیه‌ساز شده بود.برای او آرزوی سلامتی دارم.

۶_ نهمین قسمت از مجموعه فیلم‌های «سریع و خشمگین» که با عنوان «F۹» منتشر شده است، چهارشنبه، فروش خود در بازارهای بین‌المللی را با نمایش در کره و هنگ کنگ و همچنین روسیه و چند کشور در خاورمیانه آغاز کرد و در دو روز اول، بیش از ۱۰ میلیون دلار فروخت.همچنین تخمین زده می‌شود که فروش اولین اکران فیلم در چین در نیمه شب پنج‌شنبه به مبلغی حدود ۹.۲ میلیون دلار رسیده باشد که به این معنی خواهد بود که فروش بین‌المللی فیلم پیش از رسیدن به روزهای آخر هفته یعنی شنبه و یکشنبه، به بیش از ۲۰ میلیون دلار رسیده است.که برای خود رکورد حساب می شود.

توضیحات

ربات هنرمند آیدا

توضیحات

مجتبی پور بخش

توضیحات

پوستر فیلم سریع و خشمگین9

آخرین تحولاتفرهنگیرا اینجا بخوانید.