نماز امروز رهبر انقلاب که بر پیکر سپهبد سلیمانی و سایر شهدا اقامه شد؛ نسبت به دفعات قبل متفاوت بود و بغض و گریه ایشان در فراق این سردار رشید اسلام را بههمراه داشت. رهبر انقلاب در فرازهایی از نماز مکث کردند و گریستند که اندوه و گریه جمعیت مردم را به دنبال داشت.
در ذیل، فرازهایی از نماز که آیتالله خامنهای در فراق حاج قاسم اشک ریختند را میخوانید:
فراز اول: اللهم إن هولاء المسجون قدامنا عبادک و ابن عبادک و ابن امائک نزلوا بک
معنی: خداوندا این کفنشدگان که در پیش پای ما قرار دارند، بندگان تو اند و فرزند بندگان تو و فرزند کنیزان تو. نزد تو فرود آمده و تو بهترین کسی هستی که نزد او فرود میآیند.
فراز بعدی: اللهم انا لا نعلم منهم الا خیرا
معنی: خداوندا من جز نیکی از آنها بهیاد ندارم…
فراز سوم: اللهُم اِنک توفیتهُم مُتلطخین بِدمائهم فِی سَبیل رضاک مُستشَهدین بَینَ ایدیهِم مُخلصین فِی ذلک لوَجهکَ الکَریم
معنی: خداوندا تو در حالی آنها را قبض روح کردی که در راه رضایت تو در خون خود غلتیده بودند و در برابر تو به شهادت رسیده و برای تو، ای پروردگار کریم، در این راه با اخلاص بودند.
فراز چهارم: اللهم ارفع درجاتهم و احشرهم مع محمد و آله الطاهرین و الحقنا بهم و ارزقنا الشهاده فی سبیلک یا مولای
معنی: خداوندا بر درجات ایشان بیفزا و آنها را با محمد و آل محمد محشور کن و ما را به آنها ملحق فرما. خداوندا روزی ما را شهادت در راهت قرار بده…
فراز پنجم: الحَمدُ اللهِ الذی اکرم المُستشهدینَ فی سَبیله. اَلحمدُ لله الذی رزقنا الشهاده فی سَبیله. اَلحمدُ للهِ الذی رزقنا الجَهاد فی سَبیلِ الاِسلام
معنی: سپاس خداوندی را که شهیدان در راهش را کرامت نهاد؛ سپاس خداوندی را که شهادت در راهش را روزی ما گرداند و سپاس خداوندی را که جهاد در راه اسلام را روزی ما کرد.
همچنین رهبر انقلاب، هنگام خواندن نماز بر پیکر حاج قاسم و همرزمانش طلب شهادت کردند. ایشان درحالی که اشک می ریختند عباراتی کم نظیر را بکار بردند و سه بار در نماز بر پیکر شهید سلیمانی و سرداران مقاومت تکرار کردند که: «اللهم انا لا نعلم منهم الا خیرا» که ترجمه فارسی آن میشود: «خدایا! ما جز خیر و خوبی از ایشان ندیدهایم»



