مهم ترین بخش صحبتهای مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در همایش ۴۰ سالگی انقلاب، آموزش و پرورش و سرمایه اجتماعی را از قول خبرگزاری تسنیم برایتان نقل می کنیم:

* تمام دعوا سر عدالت است. به عنوان مثال در نظام پرداختی‌ها عدالت وجود ندارد و بدترین مکانیسم پرداختی را داریم. یک دکتر داخلی قلب در بیمارستاهای دولتی حداقل ۶۰ میلیون تومان درآمد دارد و در بیمارستان‌های خصوصی چند صد میلیون تومان اما حقوق یک معلم که سازنده است چند میلیون بیشتر نیست.

*دولت، مجلس، قوه قضائیه و مردم همه باید سر یک سفره بنشینند. نه این که هر کسی برای خود یک سفره جدا پهن کند و به فکر مجموعه خود باشد.

*دشمنان انقلاب همه راه‌ها را بسته‌اند و در محاصره هستیم، در شعب ابیطالب هم همه مسلمانان گرسنه و در محاصره بودند اما سفره و قوت رسول خدا(ص)، حمزه عموی پیامبر و بلال با همه مردم یکی بود.

*امروز هم در شعب ابیطالب هستیم و باید قوت و سفره مردم و مسئولان یکی باشد. اگر همه در مشکل و سختی باشند و تحریم‌ها را یکسان احساس کنند در کنار هم مقابل دشمن می‌ایستیم.

تازه‌ترین تحولاتسیاسیرا اینجا بخوانید.