کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۱۱۳۵۹۵
تاریخ خبر:

«آلن ایر» خداحافظی کرد

«آلن ایر» خداحافظی کرد

«آلن ایر»، سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا در مطلبی در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: پس از حدوداً شش سال خدمت من به عنوان سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه آمریکا به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، متن پست این دیپلمات آمریکایی به شرح زیر است:

سلام بر همه شما دوستان گرامی ایرانی‌ام - پس از حدوداً شش سال خدمت من به عنوان سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امور خارجه به پایان رسید.

واقعا این وظیفه مایۀ خوشحالی و افتخار من بود که سیاست و مواضع آمریکا را به مردم شریف ایران بیان کنم و توضیح دهم و همچنین با طیف وسیعی از ملت ایران تبادل نظر کنم. با این که دیگر سخنگو نیستم، عشق و دوستی من برای ادبیات، فرهنگ و تمدن بزرگ ایران به قوت خود باقی خواهد ماند.

البته هیچ جای نگرانی نیست. طبق روند معمول چرخش کارمندان وزارت خارجه آمریکا پس از من نیز سایر مأموران فارسی‌زبان این وزارتخانه این وظیفه را به عهده خواهند گرفت.

کدخبر: ۱۱۳۵۹۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • daryosh74

    حالا مگه تو که فارس زبان بودی چه گلی به سر ما زدی که بخواهیم نگران رفتنت باشیم؟ همچین برو که دیگه بر نگردی

  • sina.m

    به فرهاد شکیب؛ دمت گرم برادر انقلابی…