جان گلاور، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت خدمات مالی رمزارزی Ledn و تحلیلگر نظریه امواج الیوت، اذعان داشت قیمت بیت‌کوین (BTC) پس از افت ۴ درصدی در هفته گذشته و رسیدن به زیر ۱۱۲ هزار دلار، همچنان در مسیر رشد به سمت ۱۴۰ هزار دلار در سال جاری است.

این کاهش قیمت ناشی از برداشت سود توسط سرمایه‌گذاران بلندمدت در حوالی ۱۲۰ هزار دلار و ریزش سهام شرکت‌های مرتبط با رمزارز مانند مایکرواستراتژی (MSTR) و کوین‌بیس (COIN) است. گلاور توضیح داد که این افت یک موج اصلاحی موقتی در روند صعودی است و بیت‌کوین در حال تکمیل موج سوم از موج پنجم الیوت است.

این تحلیلگر پیش‌بینی  می‌کند  قیمت در هفته‌های آینده به ۱۳۰ هزار دلار برسد، سپس تا حدود ۱۱۰ هزار دلار کاهش یافته و در نهایت با موج پنجم به ۱۴۰ هزار دلار برسد. او همچنین هشدار داد که پس از رسیدن به این نقطه، احتمال شروع بازار نزولی در سال ۲۰۲۶ بسیار بالا است و برخلاف پیش‌بینی‌های خوشبینانه برخی که انتظار قیمت‌های ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار دلار را دارند، روند نزولی محتمل‌تر است.

نظریه امواج الیوت که در سال ۱۹۳۸ معرفی شد، حرکت‌های بازار را به صورت الگوهای تکرارشونده پنج موجی و سه موجی تحلیل می‌کند و گلاور معتقد است این نظریه هنوز در تحلیل بیت‌کوین کارآمد است.

این مطلب صرفا جهت افزایش آگاهی بوده و توصیه به سرمایه‌گذاری، خرید یا فروش نیست.

تازه‌ترین تحولاترمزارزرا اینجا بخوانید.