هفت صبح| بروز عیب در محصولات گروه خودروسازی فیات-کریسلر موجب شده تا این کنسرسیوم بزرگ صنعتی با مشکل فراخوان گسترده روبرو شود. بر این مبنا رویترز اعلام کرده بین ۴٫۸ تا ۵٫۳ میلیونی دستگاه از محصولات فیات-کریسلر به دلیل نقص عمده در سامانه کروزکنترل بایستی به کارخانه بازگردند تا مشکل آنها رفع شود.

گفته می‌شود رانندگان خودروها هنگام خاموش کردن سامانه کروز کنترل دچار دردسر شده و نمی‌توانند سیستم را از دور خارج کنند. از جمله محصولاتی که در این فراخوان بایستی به کارخانه بازگردند می‌توان به کریسلرهای سری پاسیفیکا، ۲۰۰ و ۳۰۰، دوج های چارجر، چلنجر، دورانگو و جورنی، وانت‌های رام ۱۵۰۰ و ۲۵۰۰، و جیپ‌های گرند چروکی و رانگلر اشاره کرد.

گویا به دلیل معیوب بودن این خودروها، سامانه کروز کنترل برای خاموش شدن دچار اشکال بوده و از انجام دستورات راننده امتناع می‌کند. هنوز هیچ گزارشی از جرح و یا مرگ مالکان خودروهای فیات کریسلر که در اثر این نقص صورت گرفته باشد دریافت نشده است.

تازه‌ترین تحولاتدانش و فناوریرا اینجا بخوانید.