کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۳۵۱۳۳۰
تاریخ خبر:

وقوع زلزله ۵.۲ریشتری در استان گلستان

وقوع زلزله ۵.۲ریشتری در استان گلستان

زلزله‌ای با قدرت ۵.۲ریشتر استان گلستان را لرزاند.

بنا بر اعلام مرکز لرزه‌نگاری، در ساعت ۹:۱۶ دقیقه صبح امروز (۵ مهرماه) زمین‌لرزه‌ای با بزرگی ۵.۲ در مقیاس ریشتر مرز ترکمنستان و گلستان را لرزاند. این زمین‌لرزه در ۳۸.۰۹۴ درجه شمالی و ۵۵.۹۷۹درجه شرقی و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده است.

این زلزله در ۲۱ کیلومتری مراوه تپه در استان گلستان، ۵۰کیلومتری گرماب در استان خراسان شمالی و ۵۰کیلومتری گلی داغ در استان گلستان رخ داده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور می‌گوید نیروهای ارزیاب به مناطق متاثر از زلزله اعزام شده‌اند.

به‌گفته علی بختیاری در ساعت۹:۱۶ امروز زلزله‌ای که به برابر گزارش‌های مقدماتی موسسه ژئوفیزیک ۵.۲ ریشتری بزرگی داشته مرز بین ایران و ترکمنستان در محدوده مراوه تپه را لرزاند. او با بیان اینکه این زلزله در عمق پنج کیلومتری زمین بوده است، گفت: کانون این زلزله در ۲۱ کیلومتری مراوه تپه در استان گلستان و ۴۶ کیلومتری کارا کالا در ترکمنستان است.

بختیاری از اعزام نیروهی ارزیاب به مناطق متاثر از زلزله خبر داد و گفت: سازمان مدیریت بحران کشور هچنین دستگاه های امدادی و خدماتی در این استان را به حالت آماده باش درآورده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد که اطلاعات تکمیلی در مورد این زمین لرزه و خسارات احتمالی ناشی از آن اعلام خواهد شد.

همچنین براساس سازمان اورژانس کشور ضمن اعزام تیم های ارزیاب از استان های گلستان و خراسان شمالی به منطقه زلزله‌زده، اعلام کرد که هفت روستا با جمعیت ۲۴۸۱ نفر تحت تاثیر آن قرار دارند.

تازه‌ترین تحولاتخبر فوریرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۳۵۱۳۳۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر