روزنامه اندولو ترکیه نوشت: اشکین حدود یک ماه پیش مدعی شد با بررسی تغییر مسیر حرکت ستاره‌ها و اجرام آسمانی، متوجه شه تغییراتی در ایران رخ خواهد داد. پشت ایلاید آشکین در 13 آوریل 2024 منتشر شده و در آن با لحن رازآلود و مبهمی آمده «پرده برای ایران پس از 29 آوریل، به ویژه حوالی 19 می، بالا خواهد رفت.» 

آیلایدا آشکین، این پست را 25 فروردین 1403 منتشر کرده است.

ilaydaaskin.jpg

آیلایدا آشکین خودش را ستاره‌شناس یا اختربین معرفی می‌کند. چیزی شبیه منجم خودمان. در روزهایی که ایران سرگرم وداع با رئیس‌جمهور و سایر سرنشینان هلی‌کوپتر است، دنبال‌کنندگان آشکین در شبکه اجتماعی توییتر، با ادعای آیلایدا آشکین معرکه گرفته‌اند.

آیلایدا آشکین شهرت اینترنتی خود را بعد پیش‌بینی سوانح هوایی در چند فرودگاه ترکیه و سپس پیش‌بینی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 2023 کشورش به دست آورده و فعلا با نوشتن توییتی مبهم و تا حدودی اسرارآمیز به سبک فالگیرها و پیشگوها، توانسته دنبال‌کنندگان خود را در شبکه‌های اجتماعی سرگرم کند.

آخرین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.