تاکنون هیچ نخستوزیری در تاریخ ایجاد پاکستان یک دوره کامل را به پایان نرسانده است و طی ۷۵ سال اخیر نخستوزیران پاکستان یا برکنار شده، یا استعفا داده و در یک مورد نیز ترور شدهاند.
پارلمان پاکستان روز گذشته پس از یک نشست ۱۴ ساعته با اکثریت آرا به طرح استیضاح عمرانخان و برکناری او رأی مثبت داد و نخست وزیر سابق با رأی مخالف ۱۷۴ نماینده از مجموع ۳۴۱ نماینده پارلمان برکنار شد.
عمرانخان نخستین نخست وزیر پاکستان است که از طریق استیضاح برکنار میشود.
پس از استیضاح عمران خان و برکناری وی از قدرت، رهبر اپوزیسیون پارلمان پاکستان مدارک خود را برای نامزدی در پست نخست وزیری ارائه کرد. «شهباز شریف» رییس حزب مسلم لیگ (نواز) و رهبر اپوزیسیون در پارلمان پاکستان پس از استیضاح و برکناری «عمران خان» از قدرت خود را برای پست نخست وزیری نامزد کرد. حزب حاکم سابق پاکستان یعنی تحریک انصاف نیز «شاه محمود قریشی» وزیر خارجه دولت عمران خان را برای پست نخست وزیری نامزد کرده است. پارلمان پاکستان برای انتخاب نخست وزیر جدید این کشور قرار است فردا (دوشنبه ۲۲ فروردین) تشکیل جلسه دهد.



