اشغال طالبان به هرات رسید و حالا یکی از مهم ترین شهرهای افغانستان زیر نفوذ این گروه قرار گرفته است. نبردهای داخلی در افغانستان میان نیروهای دولتی و شبه‌نظامیان طالبان با حمله به دفتر سازمان ملل متحد در هرات و درگیری در دیگر نقاط این کشور ادامه یافت.

به گزارش ایسنا، به نقل ازفرانس پرس، در حالیکه نبردها در اطراف شهر هرات واقع در غرب افغانستان میان نظامیان این کشور و گروه طالبان همچنان در جریان است ساختمانی در این شهر که دفتر سازمان ملل در آن واقع شده عصر جمعه هدف حمله قرار گرفت. هیئت مامور سازمان ملل متحد در افغانستان ضمن محکوم کردن این اقدام اعلام کرد که در جریان حمله یاد شده یک مامور پلیس افغان جان باخته‌ است.

یوناما، هیئت مامور کمک‌رسانی سازمان ملل متحد در افغانستان با انتشار بیانیه‌ای تصریح کرد یک پلیس افغان که ماموریت حفاظت از دفاتر این سازمان را بر عهده داشت و جدا از وی که در حمله روز جمعه جان باخت چند مامور دیگر نیز زخمی شدند. در این بیانیه آمده است از «عناصر ضد دولتی» به عنوان عاملان حمله به ورودی دفاتر سازمان ملل متحد یاد و تصریح شده که عوامل حمله از قبل این ساختمان را شناسایی کرده بودند.

یوناما می‌افزاید که ورودی دفاتر سازمان ملل متحد با گلوله‌های راکت‌انداز و شلیک مسلسل هدف قرار گرفته و در این حمله به هیچ یک از کارمندان سازمان ملل آسیبی نرسیده است. منطقه‌ای در هرات که ساختمان سازمان ملل در آن واقع شده روز جمعه صحنه نبرد و درگیری میان نیروهای دولتی و شورشیان بوده است.

نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان و رئیس یوناما ضمن محکوم کردن این حمله خواستار شناسایی، دستگیری و بازجویی از عاملان آن شد.

یوناما در بیانیه خود تاکید کرده که حمله به پرسنل غیرنظامی و ساختمان‌های سازمان ملل متحد بر اساس قوانین بین‌المللی ممنوع است و می‌تواند به عنوان جنایت جنگی تلقی شود.

برای پیگیری اخبارجهاناینجا کلیک کنید.