در تازه ترین تحولات عفرین خبرها حاکی از آن است که ارتش آزاد سوریه وارد معرکه عفرین شده است که بنا به گفته رسانه های ترک یک جنگ تمام عیار در حال وقوع است در همین حال وزیر خارجه ترکیه بدون اطلاع قبلی وارد بغداد شد که محور دیدار با همتای عراقی خود جنگ عفرین و بمباران شمال عراق است.

وزیر خارجه ترکیه امروز یکشنبه وارد بغداد شد. قرار است او در این سفر با مسئولان عالی رتبه عراقی درباره حضور نیروهای نظامی ترکیه در پادگان "بعشیقه"، حزب کارگران کردستان و پرونده‌های دیگری چون پرونده نفتی گفتگو کند.

به گزارش سایت النشره، وزارت خارجه ترکیه پیشتر اعلام کرده بود که این سفر با دعوت ابراهیم جعفری، وزیر خارجه عراق انجام می‌شود.

مولود چاوش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در این سفر مسایل مربوط به روابط فعلی میان ترکیه و عراق را با مسئولان عراقی بررسی می‌کند.

همچنین قرار است وی علاوه بر کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با ابراهیم جعفری، همتای عراقی‌اش با حیدر العبادی، نخست وزیر، سلیم الجبوری، رئیس پارلمان،‌ فواد معصوم، رئیس جمهور عراق و نیز رهبران احزاب ترکمان عراق دیدار و گفتگو کند.

در پی تشدید حملات ترکیه و ورود ارتش آزادی پنتاگون اعلام کرد: واشنگتن نگرانی‌های امنیتی ترکیه درباره پ.ک.ک را درک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، آدریان رنکین گالووی، سخنگوی پنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد: آمریکا نگرانی‌های امنیتی ترکیه درباره پ.ک.ک را که واشنگتن آن را در لیست سازمان‌های تروریستی قرار داده، درک می‌کند.

در همین حال با شدت گرفتن حملات، یگان‌های مدافع خلق کرد سوریه اعلام کردند که حملات هوایی ترکیه به عفرین گزینه‌ای جز مقاومت را باقی نگذاشته است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، یگان‌های مدافع خلق کرد در بیانیه‌ای از زنان و مردان در شمال سوریه خواستند برای حمایت از عفرین به آن‌ها بپیوندند.

در این بیانیه آمده است که نیروهای سوریه دموکراتیک همانطور که در برابر حملات قبلی ترکیه ایستادند در مقابل این حمله نیز خواهند ایستاد.

یگان‌های مدافع خلق کرد برای حمایت از عفرین اعلام بسیج عمومی کردند و از تمامی مردم خواستند مقابل ترکیه بایستند.

ترکیه روز شنبه با حمله به عفرین سوریه جبهه جدیدی را در جنگ سوریه گشود. این حمله احتمال افزایش تنش میان آنکارا و واشنگتن را قوی‌تر کرده است.

سخنگوی یگان‌های مدافع خلق کرد در منطقه عفرین نیز اعلام کرد که حملات هوایی ترکیه به کشته شدن هفت غیرنظامی و سه نیرو منجر شده است.

در همین حال بعد از توضیحات آنکارا به سفرای کشورهای عضو شورای امنیت و ایران؛ وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که امروز گزارشی در خصوص عملیات نظامی در شهر عفرین سوریه به عربستان، کویت و قطر هم ارائه خواهد داد.

به گزارش «اسپوتنیک»، وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که امروز گزارشی در خصوص عملیات نظامی خود در عفرین سوریه به سفرای «قطر»، «کویت» و عربستان در ترکیه ارائه خواهد داد.

برای پیگیری اخبارجهاناینجا کلیک کنید.