اقدام زیبای رزمندگان حزب‌الله لبنان در منطقه عرسال همه فعالان حقوق بشری و فعالان شبکه‌های ارتباط اجتماعی به‌ویژه غربی‌ها را غافلگیر کرد.

رزمندگان مقاومت از ارتفاعات عرسال با زبان فرانسوی پیامی را ارسال کردند که البته داستان مفصلی دارد:

رزمندگان حزب‌الله این پیام را خطاب به کشیش فرانسوی نوشته‌اند که سال گذشته به‌دست تروریست‌های داعشی در یکی از شهرهای فرانسوی ذبح شد.

در این پیام که به‌زبان فرانسوی نوشته شده، آمده است: پدر ژاک هامل، یادت هرگز فراموش نخواهد شد، ما در تمام نسل‌ها با یاد تو زندگی خواهیم کرد، نترس، ما از برادران مسیحی خود حفاظت و حمایت خواهیم کرد، درود بر تو، برادرانت در حزب‌الله.

خاطرنشان می‌شود سال گذشته، دو فرد مسلح که خود را از اعضای گروه تروریستی داعش معرفی می‌کردند، با حمله به کلیسایی در نزدیکی «روآن» در ۱۲۵کیلومتری شمال غربی پاریس ، چند نفر را به گروگان گرفتند و در جنایتی هولناک یک کشیش ۸۴ساله به‌نام «ژاک همل» را سر بریدند.

برای پیگیری اخبارجهاناینجا کلیک کنید.