در پی حمله خونین شب گذشته به شرکت کنندگان در مراسم روز ملی فرانسه، جمعی از مقامات جهان این اقدام تروریستی را محکوم کردند

**** باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از اولین کسانی بود که به حادثه تروریستی شب گذشته در شهر نیس فرانسه که ۸۰ کشته و ۱۸۰ زخمی بر جای گذاشت، واکنش نشان داد.

اوباما در پیامی ضمن پیشنهاد کمک به مقامات فرانسه برای انجام تحقیقات در این باره، حادثه میس را یک اقدام "تروریستی وحشتناک" خواند.

اوباما با اشاره به اینکه این حمله تروریستی همزمان با روز ملی فرانسه موسوم به "روز باستی" رخ داده در ادامه اظهاراتش آنچه را که "انعطاف خارق العاده و ارزش‌های دموکراتیکی که فرانسه را تبدیل به یک کشور الهام بخش برای کل جهان کرده" تحسین کرد.

**** دونالد تاسک رئیس شورای اتحادیه اروپا نیز در بیانیه‌ای نسبت به اینکه کشور فرانسه در روز ملی خود هدف حمله تروریستی قرار گرفته اظهار حیرت کرده و گفت: رهبران جهان به طور واحد در کنار مردم فرانسه هستند.

دونالد تاسک در نشست رهبران آسیا و اروپا در شهر اولان‌باتور پایتخت مغولستان گفت: این یک پارادوکس غم انگیز است که قربانیان حمله مردمی بودند که در حال جشن گرفتن آزادی برابری و برادری بودند. ما با اتحاد در کنار خانواده‌های قربانیان،‌ مردم فرانسه و دولت فرانسه در این جنگ علیه خشونت و نفرت خواهیم ایستاد.

**** لی کچیانگ نخست وزیر چین گفت: ما شدیدا تروریسم را در همه اشکالش محکوم می‌کنیم. ما تسلیت خود را به قربانیان این حمله ابراز کرده و با همه انواع تروریسم خواهیم جنگید.

**** دیدیه ریندرز وزیر امور خارجه بلژیک نیز از این مسئله که فرانسه یک بار دیگر هدف یک حمله تروریستی قرار گرفته اظهار نگرانی کرد. وی گفت: ما یک چنین حمله‌ای را محکوم می‌کنیم. شاید این حمله یک حمله تروریستی بوده باشد اما چنین حمله‌ای دوباره در فرانسه رخ داده است.

**** خوزه مانوئل گارسیا مارگالو وزیر امور خارجه اسپانیا نیز در پی این حمله تروریستی گفت، با همتایانش در فرانسه تماس گرفته تا تسلیتش را ابراز کند. وی نیز در سخنانی در شهر اولان باتور گفت: ما بسیار نسبت به مردم فرانسه و دولت فرانسه متاسفیم.

آخرین تحولاتجهانرا اینجا بخوانید.