گران‌ترین مسیر پروازی از شیراز به سایر شهرهای کشور مربوط به مسیر شیراز-مشهد و ارزان‌ترین مسیرها مربوط به آبادان، اهواز و کرمان است.

ارزان‌ترین حدود قیمت بلیت هواپیما از شیراز به کشور دبی حدود ۳۱۶هزار تومان و حداکثر قیمت حدود ۶۸۹ هزار تومان بسته به ایرلاین، ساعت پرواز و کیفیت پرواز است.

مسافران هوایی به شیراز باید بدانند، مقصد سفرشان به شیراز فرودگاه شهید دستغیب است. فرودگاه فعلی که با نام فرودگاه بین المللی شهید دستغیب شیراز شناخته می شود، در سال ۱۳۴۰ به عنوان فرودگاه شیراز مورد بهره برداری قرار گرفته است که از سال ۱۳۴۵ به عنوان فرودگاه بین المللی شناخته شده است.

این فرودگاه پس از فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) مجهزترین فرودگاه ایران از لحاظ تجهیزات ناوبری و الکترونیک است.

همچنین فرودگاه شیراز علاوه بر داشتن پروازهایی به شهرهای داخلی ایران، تعدادی پرواز خارجی و به خصوص به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس دارد. این فرودگاه دارای سه ترمینال شامل، ترمینال ۱ پروازهای داخلی، ترمینال ۲ پروازهای خارجی و ترمینال ۳ مخصوص پروازهای حجاج است.

فرودگاه بین المللی شیراز با داشتن دو باند آسفالته آمادگی نشست و برخاست تمام انواع هواپیماها را دارد.

آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.