حالا که هیجانات چند روز گذشته خوابیده، باید از خبر خرید ۱۰۰ هواپیمای نو از ایرباس A380 گرفته تا بوئینگ ۷۷۷ گذر کنیم و کم‌کم خودمان را برای روبرو شدن با واقعیت منطقی داستان آماده کنیم.

محمدجواد تقوی معاون سازمان هواپیمایی کشوری می‌گوید تا پایان سال حدود ۱۰ هواپیمای دست دوم به کشور می‌آید.

تقوی در خصوص ورود هواپیماهای دست دوم به کشور، اظهار داشت: ورود هواپیماهای دست دوم به نوعی مطلوب شرکت‌های هواپیمایی است، چرا که ورود هواپیمای نو باید با حمایت دولت انجام شود و برخی شرکت‌ها ترجیح می دهند که هواپیمای دست دوم وارد کنند.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال ۱۰ فروند هواپیمای دست دوم وارد کشور می شود، ادامه داد: این هواپیماها با عمر ۱۰ ساله، هشت ساله، شش یا پنج ساله هستند و مطابق با دستورالعمل سازمان هواپیمایی کشوری باید حداکثر سن این هواپیماها ۱۵ سال باشد اما ملاک ما فقط سن تقویمی هواپیماها نیست بلکه ممکن است یک هواپیما تعداد نشست و برخاست کمتری داشته باشد.

تقوی، دلیل تمایل ایرلاین‌ها برای ورود هواپیمای دست دوم را توان مالی کم عنوان کرد و گفت: شرایط تحریم‌ها باعث شده است که ایرلاین‌ها توان مالی زیادی نداشته باشند و از سوی دیگر بازار برای ورود هواپیما تقاضای زیادی دارد، بنابراین تمایل دارند که هواپیمای دست دوم وارد کنند.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به مدل هواپیماهای وارد شده به کشور، افزود: عمده این هواپیماها ایرباس ۳۲۰ یا بوئینگ ۷۳۷ هستند و این هواپیماها پرکاربردترین نوع هواپیما در دنیا شناخته می‌شوند.

سایر اخباراقتصادیرا از اینجا دنبال کنید.