وزیر اقتصاد در سخنانی صریحا بر شرایط سخت اقتصادی کشور حداقل تاپایان سال ۹۴ تاکید کرد.علی طیب‌نیا که به استان فارس سفر کرده است، امروز گفت: طی دو سال گذشته شرایط مطلوب‌تر از گذشته شده و تورم ۴۰ درصدی به نحو مناسبی کاهش داشته و در ماه قبل به ‌زیر ۱۴ درصد رسیده است.وی با بیان اینکه با وجود همه نگرانی‌ها، روند بهبود وضعیت اقتصادی همچنان ادامه دارد، ‌به دیدار اعضای هیئت دولت با مقام معظم رهبری و رضایت ایشان اشاره کرد و گفت: وضعیت کشور در بحث رونق اقتصادی کار بسیار سخت‌تر است، رونق اقتصادی در گذشته نرخ منفی داشت و با کاهش ۱۰ درصدی در تولید مواجه بودیم، در حوزه درآمد هم اثر شدید‌تر بود، به‌ طوری که کاهش حدود ۲۰ واحدی در درآمد عمومی مردم وجود داشت.
وی با بیان اینکه با وجود همه مشکلات، در سال ۹۳ رقم رونق اقتصادی به ۳ درصد مثبت رسید، گفت: این رشد البته بیشتر به‌ دلیل عملکرد بنگاه‌های بزرگ و صنایع‌بزرگ بود، این رونق به بدنه اقتصاد خیلی سرایت نکرد، همه برنامه و تلاش این بوده و هست که این رونق را به بدنه منتقل کنیم.طیب‌نیا گفت: این روند مثبت تا اواخر سال گذشته ادامه داشت اما با کاهش قیمت نفت، کمی کار دشوار شد و امروز شرایط کشور به‌مراتب سخت‌تر از گذشته است.
وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی موجب ناگزیر شدن دولت از وارد آوردن فشار در بودجه جاری شده است، گفت: وقتی درآمدهای نفتی کم می‌شود، طبیعتا روی سایر درآمدها هم تاثیر می‌گذارد به‌ طوری که این درآمدها امسال در مقایسه با سال گذشته به نصف کاهش یافته است.
وی با تاکید براینکه در این شرایط رکود نباید فشار مضاعف به تولید کننده وارد کنیم زیرا آثار وخیم‌تری خواهد داشت،‌ گفت: اکنون درآمدهای نفتی و سایر در آمدها وضع خوبی ندارد، اگر چه در آینده تحریم‌ها رفع خواهد شد اما یک فاصله زمانی وجود دارد و چند ماهی باید این وضعیت سخت را تحمل کنیم.

م.

برای پیگیری اخباراقتصادیاینجا کلیک کنید.