رئیس کانون سردفتران کشور: به مناسبت هفته قوه قضائیه، از امروز تنظیم هرگونه قرارداد پیش فروش ساختمان باید در سامانه ثبت الکترونیک اسناد که در دفاتر اسناد رسمی بارگذاری شده است، به ثبت برسد.
دشتی اردکانی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: بر اساس قانون پیش فروش ساختمان که سال ۸۹ در مجلس تصویب شد و آیین نامه اجرایی آن را هیات وزیران در تیر سال ۹۳ ابلاغ کرد، از امروز هرگونه قرارداد پیش فروش باید در دفاتر اسناد رسمی انجام شود .
وی گفت: با تنظیم سند رسمی از هرگونه کلاهبرداری جلوگیری خواهد شد زیرا در گذشته معاملاتی انجام می شد که متاسفانه یک آپارتمان را به چند نفر می فروختند اما از امروز با تنظیم سند رسمی این مشکل حل خواهد شد .
وی در خصوص مجازات پیش فروش ساختمان به صورت عادی افزود: بر اساس ماده ۲۳ قانون پیش فروش ساختمان ، مجازات کسانی که برای پیش فروش به صورت مبایعه نامه و به صورت دستی اقدام کنند، حبس از ۹۱ روز تا یک سال خواهد بود .
دشتی اردکانی با بیان اینکه دیگر کد رهگیری در بخش پیش فروش مسکن هیچ معنایی ندارد، گفت: بر اساس ماده ۲۴ همان قانون، مشاوران املاک بعد از رایزنی و توافق نهایی خریدار و فروشنده باید آنان را به دفاتر اسناد رسمی ارجاع دهند .
وی افزود : مبلغ حق الزحمه اسناد رسمی را قوه قضائیه تعیین کرده که در سایت موجود است
قرارداد پیش فروش مسکن را در دفاتر اسناد رسمی ثبت کنید
آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
مهم ترین اخبار
- قسمت چهاردهم سریال بدنام / قسمت جدید سریال بدنام
- دانلود آهنگ «دودشو میکنم آروم حبس حتی اگه بارون زد» ترند اینستا
- بیوگرافی همه فرزندان، عروس ها و دامادهای رهبر شهید انقلاب + عکس
- دانلود آهنگ شب که میشد یواشی تورو من میدیدم با صدای زن
- تیراندازی در مشهد + جزئیات کشته شدن 2 نفر
- دانلود آهنگ قلبم از آیلین خواننده زن هوش مصنوعی / برگرد گل سنگم…
- مهران رجبی: مراسم تشییع رهبر شهید جلوهای از عزت خداوند بود
کپی لینک کوتاه
ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
اخبار مرتبط
خبر مرتبط وجود ندارد.
بدون دیدگاه.



