بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان ایلام و کمترین آن مربوط به استان اردبیل است؛ به طوری که خانوارهای ساکن استان ایلام به طور متوسط ٣.٧ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای ساکن استان اردبیل به طور متوسط ٣.٣ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به خرداد ١٣٩۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند.

در حالی که نرخ تورم نقطه به نفطه خانوارها برای کل کشور ۱۰٫۲درصد است، بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان ایلام (١٣.٩ درصد) و کمترین آن مربوط به استان اردبیل (۶.٩ درصد)می‌شود. یعنی خانوارهای ساکن استان ایلام به طور متوسط ٣.٧ درصد بیشتر از میانگین کل کشور و خانوارهای ساکن استان اردبیل به طور متوسط ٣.٣ درصد کمتر از میانگین کل کشور نسبت به خرداد ١٣٩۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کرده اند.

با این حال نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به خرداد ماه ١٣٩٧ برای خانوارهای کل کشور به عدد ٨.٢ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان کرمانشاه (١١.١درصد) و کمترین آن مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد (۵.٩ درصد) است. شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در خرداد ماه ۵.٢ درصد است که نسبت به ماه قبل ٠.٢ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به خرداد ماه ١٣٩٧ برای خانوارهای شهری کشور به عدد ٨.٢ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان لرستان (١١.۴درصد) و کمترین آن مربوط به استان کهگیلویه و بویراحمد (۶.١ درصد) است. شکاف نرخ تورم دوازده ماهه استان ها در خرداد ماه ۵.٣ درصد است که نسبت به ماه قبل ٠.٢ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.

آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.