رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: ۳۰۰ هزار واحد در سال جاری در کشور شناسایی شده اند که قبلا مالیات پرداخت نمی کردند و مشمول فرار مالیاتی می شدند.
۳۰۰ هزار واحد مشمول فرار مالیاتی در کشور شناسایی شد
به گزارش ایرنا، سید کمال تقوی نژاد روز پنجشنبه در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان خراسان رضوی مشهد افزود: با پیگیری های انجام شده رقم پرداختی مالیات یک نفر معادل ۲۵۰ میلیارد تومان شده است.
وی اظهار کرد: در گذشته برای صدور پیش فاکتورها برای موسسه ها و بانک ها مالیات تشخیص داده می شد ولیکن در شرایط فعلی مشکلات این حوزه رفع شده است.
وی با اشاره به اینکه دریافت مالیات در کشورهایی دیگر بسیار بیشتر از ایران است ، اظهار کرد: در کشورهای اروپایی ۲۵ درصد درآمد کشور از مالیات است اما در کشور ما این رقم هفت و سه دهم درصد است
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در پایان برنامه ششم توسعه باید سهم مالیات از تولید ناخالص ملی به ۱۱ درصد برسد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: باید برای اینکه این درامد از جیب فعالان اقتصادی به تنهایی پرداخت نشودف باید راهکارهایی مناسبی در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: خراسان رضوی در سال گذشته حدود سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه در اختیار داشته است که از این میزان ۵۲ درصد آن به مالیات اختصاص پیدا کرده است.
تقوی نژاد با اشاره به اینکه رشد درآمدهای مالیاتی در سال ۹۴، در کل کشور ۳۰ درصد اما در خراسان رضوی ۲۰ درصد بوده است، خاطر نشان کرد: نرخ رشد مصوب درآمدهای مالیاتی در کشور در سال ۹۶ حدود ۱۰ درصد تصویب شده است ولیکن برای خراسان رضوی هشت و هفت دهم درصد در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور اظهار کرد: اگر فردی آورده ای در واحد تولیدی دارد باید به سازمان امور مالیاتی اظهار کند تا از طریق نرخ عقد مشارکتی آن واحد تولیدی از پرداخت مالیات معاف شود.
وی با اشاره به اینکه افزایش سهم درآمدهای مالیاتی تحت هیچ شرایطی از طریق فشار به مودیان دنبال نمی شود، گفت: برخی اظهار می دارند که چرا در شرایطی که رکود در اقتصاد وجود دارد مالیات بیشتری اخذ می شود که در این خصوص مالیات بر اساس قانون اخذ می شود و اگر واحد تولیدی زیان ده گردد مالیاتی دریافت نمی شود.
تقوی نژاد با تاکید بر اینکه اطلاعات همه سپرده ها را از بانک مرکزی دریافت می کنیم، تصریح کرد: قانون اجازه می دهد که ۵ سال گذشته هر مجموعه را بررسی کنیم تا در صدور حکم جهت دریافت مالیات مد نظر قرار بگیرد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: به استان های کشور اعلام شده است هر فردی که مالیات خود را تا پایان سال ۹۵ پرداخت کند مشمول بخشودگی جرایم می شود.

آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.