روزنامه هفت صبح،‌ مرتضي كليلي ‌| ‌با قاب تاريخ به ایران قدیم سفر‌ و یادی ‌‌از ‌گذشته مي‌كنيم. در تهیه این مجموعه، از تصاویر كمتر ديده ‌شده‌اي استفاده شده که تماشاي آنها خالی از لطف نيست. عكس‌هايي از مشاهير تاريخ معاصر ايران، شهرهاي ايران، خودروهای نوستالژیک، عكس‌هاي فوتبالي‌ و… براي ديدن تصاوير و شرح آن ادامه مطلب را بخوانيد.

قاب تاریخ 1
از دنیای زنان قاجار؛ زینت‌الحاجیه و اقدس بقائی در میان اقوام؛ از راست: اقدس بقائی (دختر فرخنده خانم و میرزا حسن‌خان بقائی)، نوابه خانم (خانم نواب)، گیتی خانم (نوه زینت‌الحاجیه)، فخرالملوک، شاه بی‌بی خانم [اکرمی]، زینت‌الحاجیه، بقیه ناشناخته.

‌قاب تاریخ 2
عکسی از اردوگاه شاهی ناصرالدین‌شاه قاجار در دوشان تپه مربوط به سال ۱۲۷۹ شمسی. منبع: گنجینه عکس کاخ گلستان.

‌قاب نوستالژی
عکس یادگاری با ب.ام.و ۲۰۰۲ مدل ۱۹۷۴‌ سرمه‌ای رنگ در جاده دیزین - سال ۱۳۶۵‌‌. ‌‌‌ ۲۰۰۲ در سال ۱۹۶۸ میلادی ‌تولید شد و در سال‌های تولیدش تیپ‌های مختلفی مانند تی‌آی‌/ تی آی آی / توربو تولید شد‌. این اتومبیل به ‌دلیل چابک و سریع بودن آن محبوب قشر جوان محسوب می‌شد و در دهه 50 شمسی در مسابقات اتومبیلرانی شرکت مي‌کرد. ‌(کلاسیک‌کار)

‌قاب نوستالژی 2
خرید روز ولنتاین در تهران - زمستان 1383 . عکس: بهروز مهری.

‌قاب مشاهیر
آیت‌الله سیدمحمود طالقانی در مراسم ابراز وفاداری نیروهای ‌شهربانی کل کشور به جمهوری اسلامی - اردیبهشت 1358

تازه‌ترین تحولاتاسلایدررا اینجا بخوانید.