فرزین شعبانی، مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد: امتحانات نوبت دوم سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ مدارس متوسطه اول و دوم این استان با توجه به دستورالعمل وزارتی و مجوز شورای تامین البرز حضوری شد. 

وی در ادامه گفت: بر اساس این تصمیم گیری امتحانات خرداد ماه مدارس البرز در دوره اول و دوم متوسطه که شامل پایه‌های هفتم، هشتم، نهم، دهم، فنی حرفه‌ای و کاردانش به صورت حضوری برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه دروس غیر نهایی متوسطه نظری نیز در مدارس استان البرز به صورت حضوری انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: امتحانات نوبت دوم در حالی به صورت حضوری برگزار می‌شود که شرایط فعلی در کشور تداوم داشته باشد. 

وی تصریح کرد: امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی و کشوری برگزار خواهد شد. 

شعبانی با بیان اینکه در صورت تغییر شرایط کشور، نحوه برگزاری امتحانات نوبت دوم در استان البرز به دانش آموزان و خانواده‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود، بیان کرد: امتحانات نوبت دوم مدارس البرز از ۹ خرداد ماه بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته انجام می‌شود. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز تاکید کرد: دقت و همراهی خانواده‌های دانش آموزان و توجه به توصیه‌های آموزشی دبیران و مدیران مدارس و شرایط فعلی موجب برگزاری بهتر و با کیفیت‌تر آزمون‌های پایان سال تحصیلی خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش از اجرای طرح جدید برای تمامی مدارس کشور خبر داد و اعلام کرد همه مدارس باید به‌صورت هیات امنایی اداره شوند. علیرضا کاظمی تاکید کرد که هدف از این تصمیم، توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت مدارس و استفاده از ظرفیت‌های مردمی در محله‌ها و استان‌هاست.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، مدارس هیات امنایی حق دریافت پول اجباری از دانش‌آموزان را ندارند و ثبت‌نام دانش‌آموزان محدوده مدرسه باید بدون هیچ شرطی انجام شود. این موضوع یکی از مهم‌ترین بخش‌های دستور جدید آموزش و پرورش برای مدارس کشور محسوب می‌شود.

حذف تدریجی مدارس هیات امنایی فعلی

علیرضا کاظمی در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به طرح کاهش تنوع مدارس گفت:سیاست اصلی وزارت آموزش و پرورش، کاهش تنوع مدارس و اصلاح ساختار آموزشی است. وی اعلام کرد نخستین مدارسی که به شکل فعلی حذف خواهند شد، مدارس هیات امنایی هستند که تنها نام هیات امنایی دارند اما از خانواده‌ها پول دریافت می‌کنند بدون اینکه خدمات ویژه‌ای ارائه دهند.