کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۴۲۲۳۲
تاریخ خبر:

۹ خودرو جدید برای ۳۰ هزار متقاضی خودروهای وارداتی اضافه شد

۹ خودرو جدید برای ۳۰ هزار متقاضی خودروهای وارداتی اضافه شد

۱۳ مهر ماه، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: امکان ثبت‌ درخواست خودروی وارداتی مختص متقاضیانی که در مرحله اول ثبت‌نام خودروهای وارداتی در اسفند ماه سال گذشته مشارکت داشته و اولویت آن‌ها مشخص شده فراهم شده است.

براساس این اطلاعیه، به دنبال طی مسیر و فرآیندهای قانونی اخذ مجوزهای لازم (استاندارد، محیط‌زیست و…) توسط شرکت‌های واردکننده برای خودروهایی که تاکنون وارد کشور شده‌اند، مقرر شد سامانه فعال و بازگشایی شود.

در این راستا، چهارشنبه هفته گذشته (۱۸ مهر ماه)، بر اساس آنچه که وعده داده شده بود که پیش از آغاز ثبت‌نام، مشخصات فنی و تصاویر خودروهای قابل عرضه جهت بررسی و انتخاب دقیق‌تر متقاضیان ارائه شود، این مشخصات و دفترچه راهنمای خودروهای قابل عرضه در سایت سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی بارگذاری و اطلاعات و مشخصات فنی شش مدل خودرو توسط شرکت شش شرکت واردکننده در این مرحله برای ثبت‌نام متقاضیان ارائه شد.

در بارگذاری ایتدایی خودروهای عرضه شده در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، مشخصات شش محصول چانگان CS۵۵ (سایپا)، زوتی DL۵ (پارس‌خودرو)، هیوندای النترا (کرمان‌موتور)، کیا سلتوس (کوشاخودرو)، تویوتا کرولا (معین‌خودرو) و فولکس واگن جتا VS۷ (ماموت‌خودرو) بارگذاری شده بود.

حال در جدیدترین به‌روزرسانی صورت گرفته، ۹ مدل خودروی جدید ونام سه شرکت ایران‌خودرو، بهمن‌موتور و راساخودرو به‌عنوان واردکننده محصولات، نیز به لیست خودروهای قابل عرضه اضافه شده است.

۱۵ مدل خودرو عرضه شده توسط ۹ شرکت واردکننده برای متقاضیان خودروهای وارداتی به شرح زیر است:

Jd

ثبت درخواست خودرویی از محصولات فوق، صرفاً برای متقاضیان دارای اولویت است و ثبت‌نام جدیدی در این مرحله انجام نخواهد شد.

یاداوری می‌شود که در زمان ثبت‌نام برای خودروهای وارداتی در اسفند ماه سال گذشته، از میان ۳۴ هزار نفری که در قرعه کشی شرکت داده شده بودند، حدوداً ۳۰ هزار نفر در نوبت دریافت هستند و الباقی ۴۰۰۰ نفر انصراف داده‌اند. در فاز اول خودروی این ۳۰ هزار نفر تحویل داده خواهد شد.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۵۴۲۲۳۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • _user_1629286088

    کاچی به از هیچی…..