کارشناس هواشناسی می‌گوید طوفان لحظه ای تهران با سرعت ۲۲‌۵ متر بر ثانیه است که این شرایط تا پایان امشب همچنان ادامه خواهد داشت.

به‌گفته کبری رفیعی با توجه به طوفان لحظه ای هشدار سطح نارنجی برای تهران، البرز، قم ، سمنان در حوزه بارش باران و رعدوبرق صادر کرده ایم. این شرایط تا زمانی که بارش باران نداشته باشیم در تهران و تا پایان شب ادامه دارد؛ بنابراين هموطنان از قرار گرفتن در زیر داربست ها خودداری کنند. احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات و سقوط تابلوهای تبلیغاتی وجود دارد، از این رو توصیه می شود هموطنان مراقب باشند.

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران هم گفته: فعالیت سامانه بارشی طی امشب و حدود سه ساعت آینده تداوم دارد و برای روزهای آتی پایداری جوی پیش‌بینی می‌شود.

مازیار غلامی با توجه به داده‌های هواشناسی مبنی وقوع رگبار و رعد و برق در برخی نقاط کشور، درباره وزش باد و بارش باران طی بعد از ظهر امروز(۲۰ اردیبهشت) در تهران اظهار کرد: بیشترین میزان باد در ایستگاه هواشناسی فرودگاه مهرآباد به میزان ۵۸ کیلومتر بر ساعت بوده است. بر اساس آمارها تاکنون بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه مهرآباد به میزان ۲.۸ میلیمتر ثبت شده است.

وی افزود: سامانه بارشی در نواحی غربی و جنوب غربی تهران فعال است و به سمت مرکز و نواحی شمالی استان حرکت می‌کند و می‌تواند وقوع رگبار شدید در برخی نقاط، وزش باد شدید و خیلی شدید و احتمال وقوع تگرگ در بالادست را به همراه داشته باشد.

مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران افزود: در این شرایط مردم از استقرار در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و تردد در اطراف رودخانه‌ها به‌شدت خودداری کنند چراکه رگبار باران در بهار و تابستان کوتاه‌مدت و شدید است و می‌تواند به‌صورت مقطعی موجب آبگرفتگی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها شود.

وی ادامه داد: با توجه به وزش باد شدید توصیه می‌شود از قرار گرفتن در ارتفاعات و نواحی مرتفع خودداری شود و مردم در مکان‌های امن قرار گیرند.

غلامی با اشاره به هشدارهای صادر شده طی روزهای گذشته مبنی بر وقوع رگبار و رعد و برق در تهران در پایان تاکید کرد: این شرایط جوی تنها طی امشب ادامه دارد و از سه ساعت دیگر، این شرایط را نداریم . بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده طی روزهای آینده به سوی پایداری جوی خواهیم رفت.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.