ظرف شبانه روز گذشته در کشور هفت هزار و ۳۴ بیمار کووید-۱۹ شناسایی شدند و متاسفانه ۱۲۳ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.
به گزارش وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۵ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۶۵ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۵۷ هزار و ۹۸۳ نفر رسید.
همچنین با مرگ ۱۲۳ بیمار کووید۱۹، مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۷۱۱ نفر رسید.
اگرچه تا کنون دو میلیون و ۸۲۲ هزار و ۷۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند اما سه هزار و ۱۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۳ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۷۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است و چهار میلیون و ۴۱۶ هزار و ۹۸۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۵۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۱۴۰ دُز رسید.
در حال حاضر ۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند



